Pressemeldinger

NCC bygger miljøbygg til 205 millioner

Mandag ettermiddag signerte bygg- og eiendomsutvikleren NCC kontrakt med KLP Eiendom Trondheim om bygging av Lyngården på Moholt. Etter 17 år i planleggingsskuffen hos KLP Eiendom og seks måneder samspill med totalentreprenør, underleverandører, arkitekter og tekniske fag blir et av Trøndelags mest attraktive og bærekraftige kontorbygg endelig en realitet.

Miljørydder byfjord med kortreiste steinmasser

350 000 tonn kortreiste steinmasser fra NCC bidrar i disse dager til bedre sikring av miljøkvaliteten på sjøbunnen i Sandefjordsfjorden.

Kranselag for passivhusskolen Damsgård i Bergen

I dag passerte en viktig og tradisjonsrik milepæl for 450 elever og lærere på passivhusskolen Damsgård. Bergen kommune og NCC inviterte til fest for å feire at skolens fire vegger og tak omsider er på plass – et kranselag.

NCC starter høstjakten

Årets sesongstart for høstens karrieremesser ved landets studiesteder er i gang. Nå inviterer NCC studenter på tvers av fagområder og kompetanser på en rekke karriere- og næringslivsdager ved universiteter, høyskoler og yrkesmesser.

17.000 stanser arbeidet for bedre sikkerhet

Samtlige av NCCs ansatte på flere tusen prosjekter over hele Norden tar onsdag 6. september en pause i arbeidet sitt for å fokusere på sikkerheten på arbeidsplassene sine. Det er det sjuende året på rad at NCC gjennomfører Awareness Day som er selskapets viktigste enkeltdag for refleksjon over helse, miljø og sikkerhet.

NCC prioriterer nyetablert klima-nettverk

NCC går inn i det nyetablerte nettverket "Grønn Anleggsektor" som har ambisjon om å bli en av Norges viktigste arenaer for utvikling av konkurransedyktige løsninger for miljøvennlig og fossilfri anleggsdrift. Startskuddet for nettverket skjedde på Gardermoen tirsdag 29. august.

NCC erverver virksomheten i Nordisk Fundamentering AS

NCC har inngått avtale om overtakelse av virksomheten i det Peab-eide selskapet Nordisk Fundamentering AS. Med overtakelsen blir NCC blant de ledende aktørene i markedet for fundamentering i Norge.

NCC skal bygge nytt renseanlegg i Os

NCC Norge er tildelt kontrakt på bygging av nytt avløpsrenseanlegg for Os kommune i Hordaland. Prosjektet har en verdi på rundt 125 millioner kroner og med 2 års byggetid.

NCC overtar asfaltfabrikkene til Franzefoss Pukk AS

NCC og Franzefoss har inngått avtale om at NCC Industry AS kjøper asfaltfabrikkene til Franzefoss Pukk AS på Bondkall i Oslo og i Sandvika.

Skole produserer 100 000 kWh

Norges største integrerte solcellepanelfasade på over 1000 kvm ble et sentralt tema under den offisielle åpningen av nye Brynseng skole på Bryn i Oslo tirsdag 22. august. Etter flere års planlegging og bygging står nå 110 voksne ansatte klare til å ta i mot 840 barn som får Norges mest miljøvennlige skole som læringsarena.

NCC med nye anleggskontrakter i Nord-Norge

Med byggingen av nytt bilanlegg i Narvik og kraftverk-anlegg i Tosbotn på Helgeland, sikret NCC seg to nye kontrakter rett før sommeren.

– Bevar de små lærlingefagene!

NCC ba kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) om å lytte til bygg- og anleggsbransjens anbefalinger rundt den nye tilbudsstrukturen under torsdagens besøk på Barnas Byggeskole på Trasop skole. Høringen om den nye tilbudsstrukturen ble lagt ut 4. mai med høringsfrist 4. september 2017.

Tre av fire Oslo-borgere bekymrer seg over samfunnsutviklingen og økte sosiale ulikheter

I en undersøkelse opinionsinstituttet United Minds har gjennomført for bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC blant 1004 Oslo-borgere, svarer 75 % at de bekymrer seg over samfunnsutviklingen og de økte sosiale ulikhetene i byen sin. Dessuten oppgir 68 % av Oslos borgere som ikke er fornøyd med samfunnsutviklingen at de er bekymret for økt kriminalitet og 68 % bekymrer seg for økt segregering.

Skryter av NCC

Ordføreren i Asker kommune Lene Conradi (H) var i dag æresgjest under Barnas Byggeskole på Vettre skole i Asker hvor 20 barn snekret humle-, fugle-, blomsterkasser og en gapahuk. Barnas Byggeskole er en ukelang gratis sommerskole som bygg- og anleggsentreprenøren NCC inviterer til hvert år.

Ååååh, asfalt lukter så godt!

Når det gjelder asfalt vet Micael hva han snakker om. Han var en av de 50 barna fra Barnas byggeskole som fikk forsøke seg som asfaltarbeider under besøket hos NCC Industry i Lier, rett utenfor Drammen.