Pressemeldinger

NCC har startet byggingen av Manglerud bad

NCC Building startet i ukene før påske å bygge Manglerud bad og aktivitetshus på oppdrag for Undervisningsbygg KF. Den endelige godkjenningen om oppstart ble gitt av kommunestyret i Oslo 6. mai i år. Kontraktssummen er på ca MNOK 385.

NCC utfører mer gravefri rørfornying i Oslo

NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

NCC asfalterer for Kristiansand kommune

NCC ble mandag tildelt avtalen for asfalteringsjobber for Kristiansand kommune. Kontrakten trer i kraft 20. april og innebærer asfaltering av 22 000 tonn. Kontrakten har en verdi på om lag 24 millioner kroner.

Chartrer fly for å få tunnelarbeiderne til Færøyene

Med chartret fly sender i dag NCC Norge 51 tunnelarbeidere fra Norge med kurs for Færøyene. -Et chartret fly ble en effektiv løsning for å få rask oppstart på tunnelprosjektene våre etter påske.

NCC kalkulerer CO2-utslipp fra asfaltprosjektene

NCC Industry har utviklet en CO2-kalkulator som beregner den faktiske CO2-besparelsen ved å benytte NCC Green Asphalt i asfaltprosjektene. Dermed kan kunden presenteres et CO2-regnskap for asfaltprosjektene NCC gjennomfører.

Sjøentreprenøren utdyper Instefjorden for Rosenberg

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Rosenberg Worley-verftet i Stavanger om utdypingsarbeider i sjøområdet ved verftets kaianlegg i Instefjorden.

NCC etablerer avdeling Badehus Norge

Badeanlegg og svømmehaller er noen av de mest kompliserte byggprosjektene som gjennomføres i kommunal regi. NCC har gjennom snart 15 år konseptualisert og utarbeidet interne retningslinjer for hvordan svømmehaller og badeanlegg skal bygges for å redusere risiko for utbygger og entreprenør, samt bidra til å skape optimale brukeropplevelser.

NCC med stor asfaltsatsing på Sørlandet

NCC Industry har besluttet å sette opp en ny asfaltfabrikk på Rugsland utenfor Kristiansand. Dette vil styrke NCCs posisjon i vei- og asfaltmarkedet på hele Sørlandet.

NCC starter asfaltering på Nedre Romerike i mai

NCC Industry og Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid (NRI) signerte 18. februar avtalen om asfaltering for kommunene på Nedre Romerike. I mai starter NCC opp med asfaltarbeidet.

NCC donerte drone til museum

NCCs første drone, fra 2015, har nå blitt en museumsgjenstand. Den selvkonstruerte dronen, SkyHero Spyder 6, ble donert til Tekniska Museet i Stockholm tidligere i februar.

Catarina Molén-Runnäs ny leder for NCC Building Nordics

Som tidligere kunngjort erstatter Catarina Molén-Runnäs, tidligere leder Klaus Kaae, som ny sjef for forretningsområdet NCC Building Nordics. Skiftet er nå gjennomført og Molén-Runnäs leder med det NCCs nordiske byggvirksomhet i Danmark, Finland og Norge.