Omvisning på Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter

Tidligere denne uken fikk brukerne av Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter i Halden besøke det nye bygget som skal stå klart neste år. Med verneutstyr på plass fikk brukerne en gjennomgang i bygget, med forklaring på hvor de ulike rommene skulle være og hvordan det nye senteret vil bli.

- Tidligere i desember hadde NCC en digital gjennomgang av bygget med BIM-modeller, så nå var det fint å kunne vise de hvor de ulike rommene faktisk skal være. Det er en engasjert gjeng som gleder seg stort til å ta i bruk sin nye arbeidsplass. Det ble stilt mange spørsmål, og det var gøy å kunne forklare og vise de hvordan det skal bli, sier prosjektleder i Halden kommune, Ingar Orud.

Stort eierskap

Under omvisningen fikk brukerne gå gjennom bygget og se hvor blant annet systua, snekkerverkstedet og kjøkkenet vil bli. På dette tidspunktet var ingen av veggene satt opp, men visningen ga en viss formening om hvordan det hele vil bli når bygget står klart til sommeren.

- Brukerne av Båstadlund har allerede stort eierskap til prosjektet, de var med på første spadetak da vi satte i gang tidligere i år. Det er inspirerende å holde de oppdatert på byggeprosessen og vi ser at alle gleder seg veldig til Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter står klart og de kan starte arbeidet i nye flotte omgivelser, sier prosjektleder i NCC, Lars Eivind Karlsen.

Etter omvisningen ble det servert pepperkake og saft på brakka.

Se film fra omvisningen på Båstadlund

I desember fikk brukerne av Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter besøke prosjektet for å se hvordan det hele blir.