Tenn et lys for dem som trenger det mest

I stedet for julekort eller julegaver til kunder og medarbeidere velger NCC hvert år å gi 1 million kroner til organisasjoner som med stort engasjement jobber for å gjøre livet bedre for dem som har det aller vanskeligst.

Hva er så årets julegave? I år har vi valgt ut tre organisasjoner som hver dag jobber for at verdens aller fattigste skal få et lite glimt av håp om en bedre fremtid. I forskjellige deler av verden og med forskjellig tilnærming, men med det til felles at de bidrar med kunnskap og aktiviteter som gir hjelp til selvhjelp. Det er fellesnevneren for organisasjonene som mottar årets juledonasjon fra NCC.

I første halvdel av desember stemmer NCCs medarbeidere på den organisasjonen som hjertet deres banker litt ekstra for. Organisasjonen som flertallet i selskapet føler litt ekstra for, får 750.000 kroner, mens de to andre deler de resterende 250.000.

Les mer om organisasjonene som er nominert i 2016:

Alle organisasjonenes virksomhet varmer hjertet vårt litt ekstra. Vi håper dessuten at vårt engasjement inspirerer flere til å bidra til deres eller andre organisasjoners virksomhet.

I juleuken presenteres organisasjonen som får den største sjekken. Det er en ekstra stor og godt innpakket julegave som alltid er like morsom å gi og som vi også følger opp litt nærmere i året som kommer.