NCC signerer asfaltkontrakter med Vegvesenet

For noen uker siden ble det klart at NCC lå an til å få mer enn 385.000 tonn asfalt for Statens Vegvesen i første runde av anbudsåpningene. Nå signeres kontraktene.

Kontraktene som signeres er for Statens vegvesen Region Sør, der NCC fikk hele 7 av 9 kontrakter selskapet ga pris på, av 11 kontrakter totalt i første runde. NCC venter på å signere kontraktene fra Regionene Øst og Vest.

 

- Vi har etablert nye og bedre rutiner for våre kalkyler. Flere er involvert i prosessen og vi har fått enda bedre beregninger som grunnlag for våre anbud. Dette har vært med på å skape konkurransekraft og dermed vinne viktige kontrakter, sier Joar Caspersen, Sector Manager for NCC Industry Norge.

Samlet stipulert verdi på kontraktene er på om lag 380 millioner kroner. Aldri før har NCC vunnet så mange kontrakter i første runde av Vegvesenets anbudsåpninger. Dette vil gjøre NCC til markedsledere i Norge med 38% markedsandel, dette også for første gang.

NCC presiserer at de resterende anbudene skal kontrollregnes og kontrolleres av Statens Vegvesen før kontrakter signeres.