Holder produksjonen i gang i krevende tider

Byggingen av Risenga ungdomsskole i Asker utenfor Oslo er ett av NCCs prosjekter der dyktige ansatte og samarbeidspartnere holder produksjonen oppe i utfordrende koronavirus-tider.

NCC utvikler og bygger ungdomsskole for 540 elever på Risenga i Asker kommune. Til tross for unormale tider så går prosjektet og produksjonen tilnærmet normalt, forteller prosjektleder Bao Duy Huynh i NCC Building Norge.

- I disse krevende tider sørger hver og en av oss for å opprettholde en høy arbeidsmoral og fokus på hygiene. Den senere tid har vi blant annet endret på rutiner for skifting og spising i skifte- og spisebrakkene, forteller Bao Huynh.  Han ønsker også å påpeke at alle ute gjør en strålende jobb i denne spesielle situasjonen.

­- Blant annet skal nå ikke mer enn tre skifte samtidig i skiftebrakka, og spisingen er delt opp til fire ulike tider med maks 15 personer samtidig og minimum to meter mellom hver person. Antibac- og hanskestasjoner er også plassert ut slik at våre medarbeidere har det de trenger for å opprettholde et hygienisk miljø, sier prosjektlederen.             

Byggingen av skolen på Risenga startet etter høstferien 2018. Prosjektet følger tidsplan og skal etter plan teknisk ferdigstilles til sommerferien, og overleveres byggherre Asker kommune medio september.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group