Eirik Yttervik ny leder i NCC Property Development Norway

Eirik Yttervik er utnevnt til ny Head of division NCC Property Development Norway. Han kommer fra stillingen som Head of Sales and Marketing i divisjonen, og overtar formelt som ny leder fra 1. juli.

- Jeg er svært tilfreds med å kunngjøre at Eirik Yttervik vil gå inn i rollen som Head of NCC Property Development Norway, det sikrer et videre stødig lederskap av divisjonen. Eirik har med suksess ledet det norske salgsteamet de siste årene og han har vist solide ferdigheter i å implementere våre langtidsplaner for PD Norge, sier Joachim Holmberg, Head of NCC Property Development.

Eirik Yttervik har jobbet som Investment Manager og Head of Sales and Marketing i PD Norge siden 2018. Før han startet i NCC var han blant annet Senior Director i CBRE. Han jobbet også i Cushman & Wakefield Realkapital og har til sammen mer enn ti års erfaring som rådgiver/megler i eiendomsbransjen. Yttervik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

- Jeg ser frem til å gå inn i denne rollen og få mulighet til å lede PD Norge sammen med de ansatte, våre kunder og øvrig kolleger i NCC, sier Eirik Yttervik, fungerende leder for PD Norge.

 

Eirik Yttervik

Head of Property Development Norway, NCC Property Development

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group