I gang med asfaltsesongen

NCC Industry har allerede startet asfaltsesongen i Kristiansand. En mild vinter har lagt til rette for tidlig oppstart. Nylig la Terje Imenes sitt lag asfalt på et industriområde i Kristiansand.

- Det er viktig at vi holder i gang det vi kan i disse tider. Det er klart at situasjonen rundt korona preger oss alle, og vi tar nødvendige forhåndsregler for å få jobben gjort, sier Terje Imenes, formann i NCC Industry.

Asfaltdirektør Joar Caspersen er godt fornøyd med at asfaltlagene på Sørlandet er i gang med produksjonen og asfaltlagene dermed er i gang med legging.

- Asfaltlagene som nå er ute på oppdrag jobber nå etter spesielle retningslinjer for smittevern og tar nødvendige forhåndsregler tilpasset vår drift, sier Caspersen

Foreløpig er det flest asfalteringsjobber for entreprenører, og Imenes ser spent på om privatmarkedet vil komme som vanlig. Arbeid for privatpersoner vil bli utført etter spesielle retningslinjer.

- Av erfaring bestemmer privatpersoner seg for asfalt i oppkjørselen rundt påsketider. Vi avventer nå privatmarkedet. Selvfølgelig ønsker å legge masse asfalt også i år, avslutter Terje Imenes.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group