NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

I år skal ingen bli skadet ved veiarbeid

En ny asfaltsesong står for døren. Nå skal veier, plasser og fortau asfalteres. Da må alle, både de som ferdes i nærheten av veiarbeider og de som utfører veiarbeidet, oppføre seg slik at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid

NCC SnowClean i Oslo – S/S Terje – som om vinteren smelter og renser snø fra byens gater og plasser, takker for et godt samarbeid i vintersesongen vi har lagt bak oss. Inlägget Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid dök först upp på NCC Blog.

Vi ønsker flere kvinner i bygg- og anlegg, men tar vi imot dem på en god måte?

Hva er det som gjør at ikke flere unge kvinner velger bransjen som mange av oss finner attraktiv? Inlägget Vi ønsker flere kvinner i bygg- og anlegg, men tar vi imot dem på en god måte? dök först upp på NCC Blog.

Nå svinger det på Valle

NCC er en sentral aktør i utviklingen av området rundt Valle Hovin. Området har de siste årene hatt en rivende utvikling. Ny fotballstadion for Vålerenga, boliger, servicetilbud og kontorer. Valle transformeres nå til et attraktivt område for å bo og jobbe og fylles med mange forskjellige opplevelser.

Kamp om de gode lærlingene

Fremtidens fagarbeidere blir dyktige og vil gjøre det godt i arbeidslivet. Attraktive fagarbeidere som kan faget og videreutvikler seg. Det vet vi i NCC. Vi har sett en svært positiv utvikling som vi tror vil fortsette.

Kontormarkedet i Oslo er i endring – slik møter vi fremtiden

Community, Co-working og fleksibilitet. Dette er noen av konseptene som blir stadig viktigere for kontorutvikling og skaper mange fordeler for leietakere. Fremtidens kontor skal være møteplasser hvor medarbeiderne trives.

Kontormarkedet i Oslo er i endring – gode muligheter (og noen utfordringer)

Akkurat nå skjer det mye i Oslo. Byen vokser, og arbeidslivet endrer seg. Dette påvirker også kontormarkedet. Vi er inne i spennende tider. Makroøkonomisk går det bra for Norge, og det forventes et fortsatt høyt aktivitetsnivå.

VR-briller gir en ny dimensjon i innsamlingen av tilbakemelding fra kunder

Virtual Reality-briller, eller også VR-briller, tar seeren til en annen verden. Når du snur på hodet, fortsetter bildet uavbrutt mens du ser stedet fra en helt ny vinkel. NCC har benyttet Virtual Reality-teknologi til å presentere planer og modeller for sluttbrukere.

Mangfold på agendaen for ung@ncc

I månedsskiftet oktober-november hadde nettverket ung@ncc samling i Oslo. Tema for samlingen var Mangfold. Inlägget Mangfold på agendaen for ung@ncc dök först upp på NCC Blog.

NCC – en døråpner til nye utviklingsmuligheter

Mitt første møte med NCC var som innleid UE hos NCC for cirka åtte år siden. For meg ble dette en døråpner for en rekke nye utviklingsmuligheter – og som gjør at jeg nå jobber som formann på NCCs prosjekt på Ofotbanen i Nordland.