NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Fra lærling til formann

I NCC er det muligheter for alle som er villige til å stå på for å levere kvalitet, samtidig som man lærer et fag og bygger egen karriere. En av våre kolleger i NCC Industry var langt unna noen som helst karriere da han forlot et konfliktfylt Burundi, men med en god porsjon stå-på-vilje ordnet det seg likevel.

På to hjul for helsen og miljøet

I mange år har NCC vært med på Sykle til jobben aksjonen. Målet med aksjonen er å fremme fysisk aktivitet blant de ansatte. At sykling er bra for miljøet er også en viktig faktor for deltakelsen i konkurransen.

Alle skal komme like hel hjem fra jobb

HMS-arbeid handler om holdninger og langsiktig arbeid. Det handler om å ta de ansattes arbeidssituasjon på alvor. Hver dag. Det gir resultater. Inlägget Alle skal komme like hel hjem fra jobb dök först upp på NCC Blog.

Asfalt med lavest mulig karbonavtrykk

NCC har de siste årene jobbet målrettet for redusere CO2-utslippene fra vår asfaltproduksjon. En egenutviklet type med lavtemperaturasfalt – NCC Green Asphalt – er nøkkelen. Vår ambisjon for denne asfaltsesongen er at halvparten av asfaltproduksjonen vår skal være NCC Green Asphalt.

Ett år uten fraværsskade

NCC markerer i dag ett år uten alvorlige skader i NCC Building Norway. Dette er en viktig milepæl i vårt sikkerhetsarbeid og vi markerer dette i dag på våre byggeprosjekter. Ett år uten fraværsskader er ikke noe som kommer av seg selv.

I år skal ingen bli skadet ved veiarbeid

En ny asfaltsesong står for døren. Nå skal veier, plasser og fortau asfalteres. Da må alle, både de som ferdes i nærheten av veiarbeider og de som utfører veiarbeidet, oppføre seg slik at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid

NCC SnowClean i Oslo – S/S Terje – som om vinteren smelter og renser snø fra byens gater og plasser, takker for et godt samarbeid i vintersesongen vi har lagt bak oss. Inlägget Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid dök först upp på NCC Blog.

Vi ønsker flere kvinner i bygg- og anlegg, men tar vi imot dem på en god måte?

Hva er det som gjør at ikke flere unge kvinner velger bransjen som mange av oss finner attraktiv? Inlägget Vi ønsker flere kvinner i bygg- og anlegg, men tar vi imot dem på en god måte? dök först upp på NCC Blog.

Nå svinger det på Valle

NCC er en sentral aktør i utviklingen av området rundt Valle Hovin. Området har de siste årene hatt en rivende utvikling. Ny fotballstadion for Vålerenga, boliger, servicetilbud og kontorer. Valle transformeres nå til et attraktivt område for å bo og jobbe og fylles med mange forskjellige opplevelser.

Kamp om de gode lærlingene

Fremtidens fagarbeidere blir dyktige og vil gjøre det godt i arbeidslivet. Attraktive fagarbeidere som kan faget og videreutvikler seg. Det vet vi i NCC. Vi har sett en svært positiv utvikling som vi tror vil fortsette.