NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Asfaltarbeid pågår. Kjører du forsiktig forbi?

Vi er nå i gang med årets asfaltsesong. Det betyr mange asfaltarbeidere i arbeid og høy aktivitet på veiene. Vis hensyn når du kjører forbi veiarbeiderne og respektér skilting og trafikkdirigentenes henvisninger.

Viktige erfaringer fra gjenbruksprosjektet KA13

Gjenbruk blir stadig mer aktuelt i BA-bransjen og Entra Eiendom har med gjenbruksprosjektet Kristian Augusts gate 13 vært en viktig pådriver. Vi i Haandverkerne AS har vært hovedentreprenør og har sammen med en rekke andre aktører bidratt i et prosjekt som vil gi hele bransjen nyttige innspill i utfordringene gjenbruk i BA-bransjen byr på.

Unge talenter skal gi råd om bærekraft til ledelsen i NCC Building Nordics

For tredje året på rad har Building Nordics satt sammen et team med unge talenter fra Norge, Finland og Danmark. De seks unge kollegene vil utgjøre vårt Young Advisory Board 2021, og som navnet antyder, vil de gi råd til ledelsen i NCC Building Nordics.

Stort behov for modernisering av det offentlige vann- og avløpsnettet

I Norge som i Sverige er moderniseringsbehovet av de offentlige vann- og avløpsnett betydelig, og situasjonen er alvorlig, viser nye rapporter. Med NCCs lange erfaring og metoder kan vi bidra til å løse utfordringene, slik at vi alle får mer og bedre vann for pengene.

Kulden ga effektiv løsning

Jernbaneprosjektet Venjar-Eidsvoll Nord fortsetter som planlagt selv med utfordrende smitteverntiltak. Vi har nå fullført 70% av prosjektet og det største fokuset er nå i den nordlige halvdelen der vi bygger 3,5 km dobbeltspor.

NCC Building med storsatsing i Viken Øst

Nylig signerte NCC Building en samspillsavtale med Halden kommune i forbindelse med utvikling og rehabilitering av Halden Helsehus. Det var startskuddet på en større satsing i Viken Øst for NCC Building Norge.

Vi forbereder ny asfaltsesong – Blir du med på laget?

NCC er en sentral aktør i asfaltmarkedet og selv om det blir lagt lite asfalt i vintermånedene, betyr ikke det at asfaltenheten sitter med beina på pulten. Nå er vi i gang med å forberede årets asfaltsesong og søker asfaltarbeidere som vil være med på laget.

Er du student og vil bygge kunnskap og ny erfaring?

Da skal du vurdere deltakelse i NCC sitt program for studenter som tar høyere utdanning. Gjennom NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, får du som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse og hvordan det er å jobbe hos oss.

Vi ønsker å tenne et lys for barn og unge

Vi i NCC ønsker at julen skal være et lyspunkt for noen av dem som trenger det mest. Barn og unge er en sårbar gruppe i samfunnet, som vi med årets juledonasjon ønsker å gi en ekstra oppmerksomhet.

Er du nyutdannet i løpet av 2021 og ønsker å jobbe i NCC?

På jakt etter en spennende utfordring etter studiene? Vi i NCC er alltid interessert i å ansette nyutdannede talenter, som kan ta en utfordring og gå inn spennende prosjekter hos oss.