NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

NCC deltar i stiftelsen Samarbeid for sikkerhet i Bygg og Anlegg

Sikkerheten på våre bygge- og anleggsprosjekter har høyeste prioritet. NCC har et høyt sikkerhetsengasjement blant alle våre dyktige folk ute på våre bygge- og anleggsprosjekter. NCC er en av aktørene når stiftelsen Samarbeid for sikkerhet i Bygg og Anlegg (SfS BA) nå er etablert.

En svært ettertraktet arbeidsgiver

Denne sommeren har jeg, som sommerstudent, jobbet med ytre miljø på NCCs jernbaneprosjekt Venjar-Eidsvoll i Akershus. Dette har både økt forståelsen og respekten for det som skjer på anlegg betraktelig.

Sikker adferd gir trygge arbeidsplasser

NCC-konsernet arrangerer i dag Awareness Day. Alle 16 500 ansatte i Norden stanser opp arbeidet og diskuterer sikkerheten på arbeidsplassen. I år fokuserer vi på vår sikkerhetsadferd. Inlägget Sikker adferd gir trygge arbeidsplasser dök först upp på NCC:s blogg.

Fra lærling til formann

I NCC er det muligheter for alle som er villige til å stå på for å levere kvalitet, samtidig som man lærer et fag og bygger egen karriere. En av våre kolleger i NCC Industry var langt unna noen som helst karriere da han forlot et konfliktfylt Burundi, men med en god porsjon stå-på-vilje ordnet det seg likevel.

På to hjul for helsen og miljøet

I mange år har NCC vært med på Sykle til jobben aksjonen. Målet med aksjonen er å fremme fysisk aktivitet blant de ansatte. At sykling er bra for miljøet er også en viktig faktor for deltakelsen i konkurransen.

Alle skal komme like hel hjem fra jobb

HMS-arbeid handler om holdninger og langsiktig arbeid. Det handler om å ta de ansattes arbeidssituasjon på alvor. Hver dag. Det gir resultater. Inlägget Alle skal komme like hel hjem fra jobb dök först upp på NCC:s blogg.

Asfalt med lavest mulig karbonavtrykk

NCC har de siste årene jobbet målrettet for redusere CO2-utslippene fra vår asfaltproduksjon. En egenutviklet type med lavtemperaturasfalt – NCC Green Asphalt – er nøkkelen. Vår ambisjon for denne asfaltsesongen er at halvparten av asfaltproduksjonen vår skal være NCC Green Asphalt.

Ett år uten fraværsskade

NCC markerer i dag ett år uten alvorlige skader i NCC Building Norway. Dette er en viktig milepæl i vårt sikkerhetsarbeid og vi markerer dette i dag på våre byggeprosjekter. Ett år uten fraværsskader er ikke noe som kommer av seg selv.

I år skal ingen bli skadet ved veiarbeid

En ny asfaltsesong står for døren. Nå skal veier, plasser og fortau asfalteres. Da må alle, både de som ferdes i nærheten av veiarbeider og de som utfører veiarbeidet, oppføre seg slik at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid

NCC SnowClean i Oslo – S/S Terje – som om vinteren smelter og renser snø fra byens gater og plasser, takker for et godt samarbeid i vintersesongen vi har lagt bak oss. Inlägget Snøsmelteren S/S Terje takker for godt samarbeid dök först upp på NCC:s blogg.