NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Gjennomfører Covid-19-kampanje på jernbaneprosjektet Venjar-Eidsvoll

I samarbeid med Bane NOR og andre aktører involvert i jernbaneutbyggingen i Eidsvoll, igangsetter NCC-prosjektet Venjar-Eidsvoll denne uken en Covid 19-kampanje for økt fokus på smittevern.

Klart for Awareness Day i NCC: Fokus på sikkerhetsadferden i prosjektene 

Vi i NCC gjennomfører i dag Awareness Day – en sikkerhetsmarkering som har blitt en viktig del i arbeidet med å bygge en sunn og god sikkerhetskultur.  

Grønnere asfaltproduksjon på Sørlandet

NCC har startet arbeidet med å sette opp en ny asfaltfabrikk på Rugsland utenfor Kristiansand. Sørlandet får dermed leveranser av asfalt fra en topp moderne fabrikk med betydelig lavere Co2-utslipp enn i dag.

Gratulerer med nye Silsand barneskole

Kjære alle elever, lærere, administrativt ansatte og foreldre. Ja, alle i Senja kommune. I dag feirer vi alle at Silsand barneskole tas i bruk. Vi i NCC er stolte av skolen vi har bygget og tror at skolen vil være en arena for gode læringsmiljøer i mange år fremover.

Andre sommeren på rad som KR-student

Jeg heter Madeleine Lous og i sommer tilbringer jeg min andre sommer som KR-student i NCC. I år er jeg på avdelingen Område Oslo hvor jeg får erfare hvordan det er å jobbe i travle omgivelser med flere varierte prosjekter på en og samme tid.

KR-student hos NCC

Mitt navn er Karoline Rage, 23 år og kommer fra Stavanger. Til høsten starter jeg på mitt tredje og siste år på bachelor i byggingeniør ved Høgskulen på Vestlandet, avdeling Bergen. Fra tidligere har jeg kompetanse fra studiespesialiserende med realfag.

Min hverdag på bybaneprosjekt i Bergen

I sommer har jeg vært så heldig at jeg har fått bli en del av NCC sitt KR-program (kompetanse- og rekrutteringsprogram). Jeg studerer til daglig byggingeniør på HVL, hvor jeg kom i kontakt med NCC på en karrieremesse.

Inspirerende dager på Manglerud bad

Mitt navn er Ole-Berge Olden og jeg studerer til vanlig Byggeteknikk og Arkitektur ved Norges Miljø og Biovitenskapelige Universitet i Ås. I vår ble jeg rekruttert til NCCs KR-program, og har i forbindelse med det fått i oppgave å skrive et innlegg til NCCs selskapsblogg.

Spennende og lærerik sommer på Risenga Ungdomsskole

Hei! Mitt navn er Kari og jeg har akkurat fullført en bachelorgrad i Byggingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, avdeling Bergen. Jeg har gjennom karrieredager blitt introdusert for NCC sitt KR-program, og denne sommeren er jeg så heldig å få tilbringe tiden min på prosjektet Risenga Ungdomsskole i Asker.

Et sikkerhetsbygg og en fersk KR-student

  Hei, Martin her! I sommer har jeg vært så heldig med å ha blitt tatt inn i NCC sitt kompetanse- og rekrutteringsprogram. Da jeg ble gjort oppmerksom på utlysningen til KR-programmet tenkte jeg, «Her må jeg legge inn en søknad».