NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Hvordan blir man best på å bygge badeanlegg?

I NCC er vi stolte av å kunne si at vi har bygget en lang rekke badeanlegg i Norge og Sverige som er levert til rett tid og innenfor budsjett. Til glede for tusenvis av badeglade besøkende i svømmehaller og andre badeanlegg.

Bedre vannforsyning – uten graving

Rent vann er fortsatt en selvfølge i Norge. Men norske vann- og avløpsledninger er ofte slitne og underdimensjonerte, og med tiltakende klimaendringer behøves ledningsnettet i økende takt å rustes opp.

En god start på karrieren

Å få en god mottakelse i din første jobb er viktig. Det bidrar til trygghet og god start på din arbeidslivskarriere. I NCC fikk jeg den gode starten.

Fortsatt en lang vei å gå for kjønnsbalanse i asfaltbransjen

I flere år har jeg som leder i en mannsdominert bransje undret meg over at en bedre kjønnsbalanse ikke kommer videre. Det virker som om bransjen sliter med å ta de neste stegene.

Ganske kult å være en del av Young Advisory Board

Når du er i en tidlig fase av karrieren din, har du kanskje ikke en helt tydelige bilde av hvor du skal fremover, spesielt i et stort selskap som opererer i forskjellige land. Det har i alle fall ikke jeg.

Tester kunstig intelligens for økt sikkerhet ved kranarbeider

NCC gjennomfører en test i av AI-teknologi til digitale beskyttelsesbarrierer og objektidentifisering. Bruk av kunstig intelligens skal bidra til tryggere kranløft og økt kontroll over det som skjer direkte under kranen.

Elektrolærling i NCC Mostafa dro fra Syria som 14-åring

Som barn demontert Mostafa Marestawi lyspærer og koblet ledninger for å få billykter til å fungere. Kanskje var det helt naturlig å tenke at elektriker var yrkesveien å gå. Det var det også for Mostafa.

Lærlingene er fremtidens grunnfjell i NCC 

Nylig gjennomførte NCC en samling for alle lærlingene i selskapet. Morgendagens yrkesarbeidere er dagens ungdommer. Derfor satser NCC stort på å rekruttere og utvikle ungdommer gjennom et godt lærlingløp.

Nyutdannet? Vi verdsetter din kunnskap og utvikling

Som nyutdannet i NCC vil du oppleve at vi verdsetter og er nysgjerrige på din kunnskap. Samtidig gir vi deg verdifull erfaring, og på den måten vil du se at din kompetanse vokser og utvikles raskt hos oss.

Hva skjedde med klimamålene, Oslo?

Oslo kommune har nettopp avsluttet et år som europeisk miljøhovedstad og bærekraftige løsninger har så absolutt vært på dagsordenen. Kommunen har de siste årene gått foran og satt nye standarder for gjennomføring av bærekraftige byggeprosjekter.