NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Kamp om de gode lærlingene

Fremtidens fagarbeidere blir dyktige og vil gjøre det godt i arbeidslivet. Attraktive fagarbeidere som kan faget og videreutvikler seg. Det vet vi i NCC. Vi har sett en svært positiv utvikling som vi tror vil fortsette.

Kontormarkedet i Oslo er i endring – slik møter vi fremtiden

Community, Co-working og fleksibilitet. Dette er noen av konseptene som blir stadig viktigere for kontorutvikling og skaper mange fordeler for leietakere. Fremtidens kontor skal være møteplasser hvor medarbeiderne trives.

Kontormarkedet i Oslo er i endring – gode muligheter (og noen utfordringer)

Akkurat nå skjer det mye i Oslo. Byen vokser, og arbeidslivet endrer seg. Dette påvirker også kontormarkedet. Vi er inne i spennende tider. Makroøkonomisk går det bra for Norge, og det forventes et fortsatt høyt aktivitetsnivå.

VR-briller gir en ny dimensjon i innsamlingen av tilbakemelding fra kunder

Virtual Reality-briller, eller også VR-briller, tar seeren til en annen verden. Når du snur på hodet, fortsetter bildet uavbrutt mens du ser stedet fra en helt ny vinkel. NCC har benyttet Virtual Reality-teknologi til å presentere planer og modeller for sluttbrukere.

Mangfold på agendaen for ung@ncc

I månedsskiftet oktober-november hadde nettverket ung@ncc samling i Oslo. Tema for samlingen var Mangfold. Inlägget Mangfold på agendaen for ung@ncc dök först upp på NCC Blog.

NCC – en døråpner til nye utviklingsmuligheter

Mitt første møte med NCC var som innleid UE hos NCC for cirka åtte år siden. For meg ble dette en døråpner for en rekke nye utviklingsmuligheter – og som gjør at jeg nå jobber som formann på NCCs prosjekt på Ofotbanen i Nordland.

Slik bidrar NCC til FNs globale mål

Verdens ledere har blitt enige om 17 mål og 169 delmål for å løse de største sosiale, økonomiske og økologiske utfordringene innen 2030. NCC ønsker agendaen velkommen og ser at vi er på rett vei når det gjelder egne tilbud, men ser samtidig at målene kan brukes til å forutse hva som vil forventes av Inlägget Slik bidrar NCC til FNs globale mål dök först upp på NCC Blog.

Lærerik sommer som KR-student!

Jeg har alltid vært svært begeistret for konstruksjon og byggeteknikk, noe jeg fikk praktisert i ung alder gjennom prosjektet Barnas Byggeskole som NCC arrangerte på slutten av sommeren. Som barn var jeg med de første årene Barnas Byggeskole ble gjennomført.

Lykke til med skolestart!

Rundt om i landet starter nå mange elever opp på årets skoleår på videregående skoler. Vi i NCC ønsker alle elever lykke til med oppstarten og håper vi vil treffe mange av dere på flere yrkesmesser vi deltar på.

Neste steg mot en bærekraftig fremtid

NCC skal fornye bransjen og tilby de beste bærekraftige løsningene. I NCC Property Development har vi integrert bærekraftarbeidet i forretningsutviklingen. Bærekraft og vekst skal gå hånd i hånd. NCC Property Development utvikler og selger næringseiendommer.