NCCs blogg

Vi løfter i vår blogg frem våre eksperter i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser på fremtidens byer, bærekraft, infrastruktur og fremtidens kontorer. Du kan følge våre prosjekter og møte folk hos oss i forskjellige roller og funksjoner. Vi vil inspirere og skape dialog med våre lesere.

Vi forbereder ny asfaltsesong – Blir du med på laget?

NCC er en sentral aktør i asfaltmarkedet og selv om det blir lagt lite asfalt i vintermånedene, betyr ikke det at asfaltenheten sitter med beina på pulten. Nå er vi i gang med å forberede årets asfaltsesong og søker asfaltarbeidere som vil være med på laget.

Er du student og vil bygge kunnskap og ny erfaring?

Da skal du vurdere deltakelse i NCC sitt program for studenter som tar høyere utdanning. Gjennom NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, får du som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse og hvordan det er å jobbe hos oss.

Vi ønsker å tenne et lys for barn og unge

Vi i NCC ønsker at julen skal være et lyspunkt for noen av dem som trenger det mest. Barn og unge er en sårbar gruppe i samfunnet, som vi med årets juledonasjon ønsker å gi en ekstra oppmerksomhet.

Er du nyutdannet i løpet av 2021 og ønsker å jobbe i NCC?

På jakt etter en spennende utfordring etter studiene? Vi i NCC er alltid interessert i å ansette nyutdannede talenter, som kan ta en utfordring og gå inn spennende prosjekter hos oss.

Vi søker nye lærlinger

Vi i NCC Norge trenger alltid dyktige fagarbeidere. Derfor søker vi hvert år etter nye lærlinger til bygg - og anleggsbransjen. Ikke bare er det svært nyttig for våre prosjekter, men Norge trenger flinke fagarbeidere også i fremtiden.

NCC Strongphalt for tøff bruk i mange år

NCC Strongphalt er et belegg som kombinerer de beste egenskapene fra asfalt og betong – nemlig asfaltens elastisitet og jevnhet og betongens bestandighet og bæreevne. NCC Strongphalt bør derfor være et naturlig valg for alle industri- og lagereiere.

Gode læringsmiljøer skapes i utviklingsfasen

Nylig signerte vi avtale med Oslo kommune om utvikling av ny skole i Treschows gate. Sammen med kommunen skal vi finne de gode løsningene for en skole som skal skape et godt og trygt læringsmiljø for elevene og en god arbeidsplass for lærere og andre som skal jobbe på skolen.

Gjennomfører Covid-19-kampanje på jernbaneprosjektet Venjar-Eidsvoll

I samarbeid med Bane NOR og andre aktører involvert i jernbaneutbyggingen i Eidsvoll, igangsetter NCC-prosjektet Venjar-Eidsvoll denne uken en Covid 19-kampanje for økt fokus på smittevern.

Klart for Awareness Day i NCC: Fokus på sikkerhetsadferden i prosjektene 

Vi i NCC gjennomfører i dag Awareness Day – en sikkerhetsmarkering som har blitt en viktig del i arbeidet med å bygge en sunn og god sikkerhetskultur.  

Asfaltproduksjon med høy grad av gjenbruk på Sørlandet

NCC har startet arbeidet med å sette opp en ny asfaltfabrikk på Rugsland utenfor Kristiansand. Sørlandet får dermed leveranser av asfalt fra en topp moderne fabrikk med høy kapasitet og sikre leveranser.