Planlagt

PP 9 - Philip Pedersens vei 9, Lysaker

Velkommen til et fullservice kontorbygg med fokus på leietakernes behov! På den siste ledige profileringstomten langs E18 vestover fra Oslo utvikler vi nå det attraktive kontorbygget PP9.

PP9 er tegnet at det anerkjente arkitektfirmaet Henning Larsen Architects. Dette kontorbygget byr blant annet på unik profilering og sentral beliggenhet i en svært fremtidsrettet innpakning. Dette er virkelig fremtidens kontorarealer, kun minutter unna storbypulsen!

Et fullservicebygg med brukeren i fokus

I design- og utviklingsprosessen har vi lagt stor vekt på å skape et bygg som fungerer optimalt for brukerne. Bygget er derfor svært godt tilpasset fremtidens krav til fleksible og effektive arbeidsplasser. Gode fellesfunksjoner, kombinert med spennende arkitektur og grønne omgivelser gjør PP9 til et godt sted å jobbe!

Fullservicebygget PP9 med seks kontoretasjer pluss parkeringskjeller, har alle de kvalitetene dagens brukere forventer – og enda mer. I første etasje, med direkte utgang til den grønne oasen som omkranser bygget, kommer bedriftsrestauranten, som vil serve byggets leietakere hele dagen med møtemat, lunsj og overtidsmat. Når temperaturen tillater det kan både kaffe og lunsj nytes ute.

Byggets konsept viser at PP9 ivaretar leietakernes interesser på beste måte når det gjelder miljøvalg, beliggenhet, kommunikasjon, kontormiljø, trening og servering.

Beliggenhet

Lysakerområdet er etablert som en av de fremste kontordestinasjonene i Oslo. I nærområdet finnes cirka 25.000 kontorarbeidsplasser, og noen av landets ledende selskaper har lenge vært etablert i området. 

PP9 har en perfekt beliggenhet med meget god eksponering mot E18 og de rundt 100.000 bilene som passerer hver dag. Bygget ligger midt mellom Stabekk og Lysaker togstasjon, med omtrent 10 minutters gange til begge trafikknutepunktene.