Kontorbygg i Philip Pedersens vei 9, Oslo – bygget for fremtiden

Er du forberedt på fremtiden? I Philip Pedersens vei på Lysaker bygger vi ut den siste profileringstomten langs E18, rett utenfor Oslo-grensen. Prosjektene heter PP9 og PP11, og dette blir flotte kontorlokaler som ligger sentralt og meget synlig til for de titusener av mennesker som daglig kjører til og fra hovedstaden.

Nemko flytter inn i PP11

I PP11 er det klart at Nemko vil ha sitt nye hovedkontor. I bygget på 4 etasjer vil Nemko ha laboratorium/testrom i 1. og halve 2. etasje, samt kontorer i resterende del av 2. og hele 3. etasje. 

Det betyr at hele øverste etasje i bygget nå er tilgjengelig for andre leietagere.

I underetasjen blir det 45 p-plasser for bil og 30 for sykkel, i tillegg til garderober med dusj og tørkemuligheter. Det er også varemottak med område for kildesortering. Utvendig vil det bli opprettet en gangvei/løpebane som knytter eiendommen opp mot den bakenforliggende fotballbanen og den eksisterende turveien. 

Det beste verktøyet for din bedrift

Prosjektene i Philip Pedersens vei 9 og 11 er begge utviklet av NCC Property Development og tegnet av Henning Larsen Architects. Målet med prosjektene har vært å utvikle bygg som fungerer optimalt for brukeren og som er tilpasset fremtidens krav til arbeidsplasser, fleksibilitet og effektivitet.

PP9/PP11 er det beste verktøy for din bedrift. Fellesfunksjonene, arkitekturen og de grønne omgivelsene gjør PP9/PP11 til et innbydende og trivelig sted å være for alle ansatte og besøkende. PP9/PP11 er siste ledd i utbyggingen av profileringstomtene langs E18 ved Lysaker.

Strenge miljøkrav

For å redusere miljøbelastningen i byggefasen, blir det overvåket og rapportert avfall, energi- og vannbruk som kommer fra aktiviteter på byggeplassen. Byggeplassen er en «grønn byggeplass», som blant annet innebærer retningslinjer for luft- og vannforurensning, miljøvennlig materialbruk, innkjøp av byggematerialer og energibruk i perioden.

Materialene som er valgt i prosjektet er basert på produkter med lave emisjoner, som bidrar til et sunt og godt innemiljø. Det er installert vannbesparende utstyr for toaletter, kraner og dusjer samt teknisk utstyr og belysning med lavt energibruk. 

Torget - hjertet i bygget

Som inspirasjon er det tatt utgangspunkt i et tre, med stammen i midten som danner hjertet i bygget, med en lekker trapp som snor seg oppover etasjene og forbi torgene som utgjør de sosiale sonene i hver etasje. Ut fra stammene forgrener effektive og fleksible kontorlandskap seg, som også enkelt kan skille forskjellige avdelinger eller deles på flere leietakere.

Dynamikk mellom synlighet og det grønne 

I hjerteroten som er hovedinngangen med resepsjon og kantine blir man tatt imot av et lyst, åpent rom med utsikt til det grønne uteområdet. Trappen inviterer deg oppover i etasjene sammen med et tre som er plantet som et symbol på vekst og det grønne.

Det ligger et treningsrom i byggets første etasje slik at alle ansatte som ønsker å holde seg i form, ta en pause fra arbeidet enkelt kan gjøre det i et splitter nytt og delikat treningsrom. Det er gode sykkelveier til PP9/PP11, og det vil bli etablert egen sykkelparkering med mulighet for sykkelvask.

Rom for trivsel

Det legges til rette for et utsøkt fullservicekonsept i PP9/PP11. I første etasje, i byggets bedriftsrestaurant, kan du få servert sunne og gode måltider i arbeidstiden. I tillegg til den daglige service til frokost og lunsj, kan restauranten i forbindelse med arrangementer holde åpent på kveldstid. Eller hva med å starte arbeidsdagen med en morgenkaffen kaffebaren? Kantinen er plassert slik at man kan åpne opp ut mot det grønne uterommet i sommerhalvåret og sette seg ut og nyte sin lunsj i solen midt i en grønn oase. Dessuten kan man også nyte sin lunsj eller en kaffe på takterrassen i 7. etasje på PP9 som har sol til sent på kvelden. 

 • Profileringsbygg med fasade mot E18 i etablert kontorområde
 • Effektive planløsninger
 • Kantine og felles møteromssenter
 • Treningsrom og utendørs treningsmuligheter
 • Grøntområde for rekreasjon på baksiden av bygget
 • Takterrasse
 • Parkering i kjeller
 • Bussholdeplass rett utenfor døren (1 min gange)
 • Svært god kollektivdekning med hyppige bussavganger og gangavstand til Lysaker stasjon med med tog og flytog
 • BREAAM NOR Excellent
Fakta
 • By: Oslo
 • Prosjekttype: Kontor
 • Prosjektfase: Framtidige , Til leie
 • Byggestart: 2017
 • Innflytningsdato: 2018
 • Byggetrinn 1: 6300 kvm (PP11)
 • Byggetrinn 2: 11.000 kvm (PP9)
 • Arkitekt navn: Henning Larsen Architects
Marthe_Utmo
Marthe Utmo

Utleiesjef, NCC Property Development

Christian_Hvass
Christian Hvass

Utviklingssjef, NCC Property Development

Interessert? Vi kontakter deg gjerne!