Planlagt

Planlagt: Fritjof Nansens vei 2, Majorstuen

Velkommen til Fritjof Nansens vei 2, en liten grønn oase på Majorstuen. NCC Property Development og Artic Development Partners utvikler attraktive og fullservice kontorlokaler, midt i hjertet av Oslo.

Dette er et prosjekt som vi arbeider aktivt med å utvikle med ambisjoner om å starte med i fremtiden. Her kan du lese mer om prosjektet mens det er under utvikling.  

FNV2 tegnes av arkitekthuset A-Lab, og kombinerer klassisk arkitektur med moderne og bærekraftige løsninger. Fritjof Nansens vei 2 byr på flotte lokaler med en unikt sentral beliggenhet nært knyttet til en av byens kollektivhovedpunkter. Bygget blir en møteplass for fremtiden. 

Innbydende lokaler med fokus på materialer

Kontorlokalet utvikles med et fokus på dynamiske og moderne løsninger. Det planlegges for 8 etasjer, på totalt 3.800 m2, med muligheten for næringsvirksomhet i første etasje. Etasjeflatene blir på mellom ca. 180 m2 til 608 m2 med løsninger for både åpent landskap og cellekontorer. Fasade i teglstein, store vinduer og et stort preg av natur skaper innbydende arbeidslokaler.

Materialvalg og gjenbruk er et hovedfokus i utviklingsprosessen av FNV2, med bæreelementer i massivtre som gir en CO2 reduksjon på opptil 30% sammenlignet med stål og betong. Eksisterende kjeller og fundamentering skal også gjenbrukes, og en fjerdedel av eksisterende bygningsmasse blir ivaretatt i det nye bygget.

Det planlegges også grønt tak i henhold til Oslo kommunes Strategi for grønne tak og fasader 2030, takflatene tilpasses for overvannshåndtering og tilrettelegging for biologisk mangfold. FNV2 skal sertifiseres etter BREEAM NOR v.6, den nyeste miljøstandarden for denne typen bygg. Det siktes mot sertifisering Excellent i alle kategorier.

Beliggenhet

Kontorbygget blir plassert sentralt på Majorstuen, rett ved Colosseum Kino. Kun kort gange til sentrale kollektivforbindelser som T-bane, buss og trikk gir enkel tilfart. Det er også godt tilrettelagt for sykkel, med sykkelparkering i kjelleren av bygget. Lokasjonen gir lett tilgang på et pulserende byliv, med en rekke kafeer, restauranter og butikker innen kort rekkevidde.