Nærmere 100 personer deltok på åpen dag på Valle Wood onsdag 10. oktober

Takk for besøket

NCC gjennomførte onsdag åpen dag på Valle Wood og nærmere 100 personer fra bransjen tok turen til Valle for å ta en titt på Norges største næringsbygg i massivtre.

- Vi er strålende godt fornøyd med dagen og besøket på Valle Wood. Bransjen har vist stor interesse og vi har hatt en lang rekke besøk på byggeplassen så langt under byggeperioden. Nå var tiden inne for å samle opp besøkende til en felles åpen dag, sier Christian Hvass i NCC Property Development.

Christian Hvass ønsket velkommen og fortalte litt om tankene bak utviklingen av bygget. Deretter ble de besøkende guidet rundt til fire forskjellige poster i grupper. Her ble det fortalt mer om byggeprosessen, massivtre som materiale, arkitekturen og hvordan det vil bli å være leietaker i bygget. Det planlagte servicetilbudet ble også presentert.

4Service var på plass med nyskapende servering. Gjestene fikk smake på sunn vaffel med blant annet kyllingconfit og kål, smoothies og kaffe. Serveringen var en forsmak på serveringstilbudet i byggets planlagte restaurantkonsept.

Valle Wood viste seg fra sin beste side denne ettermiddagen. Badet i høstsol ble både fasade og interiør nøye iakttatt og fotografert. Spesiell oppmerksomhet fra de besøkende fikk arkitekturen og det gode inneklimaet og lukten i trebygget.

- Vi er veldig glade for at så mange ville komme og besøke oss i dag. Valle Wood er blitt til i samspill mellom byggherre, totalentreprenør, arkitekt og rådgivere. Vi i NCC har stor tro på at vi ved å dele erfaringer og vise frem bygget kan være med på å utvikle bransjen, sier en stolt og entusiastisk Christian Hvass.

Takk for besøket!

Noen bilder fra Åpen dag fra Valle Wood: