Ricoh flytter til Valle Wood

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivtre.

Ricoh, som ble etablert i 1936, er spesialist på teknologi for arbeidsplassen og gir råd om dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester og kommersielt digitaltrykk til bedrifter over hele verden.

- En av grunnene til at valget falt på Valle Wood er at bygget skiller seg ut og er noe litt utenom det vanlige. Dette er noe vi i Ricoh lett kan identifisere oss med. Bygget er også veldig godt tilrettelagt for «new ways of working», noe samsvarer godt med de tjenestene vi tilbyr til våre kunder. I tillegg setter vi i Ricoh bærekraft høyt på agendaen og byggets høye miljøprofil og bærekraftige materialbruk var noe som tiltalte oss, sier Frode Kaspersen, administrerende direktør i Ricoh Norge AS.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019. På gateplan åpner restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.  

- Det er gledelig at et internasjonalt selskap som Ricoh velger Valle Wood som sitt nye hovedkontor. Valle Wood og byggets konsept er attraktivt for mindre og mellomstore leietakere som ser etter noe unikt. Vi opplever at vi har truffet markedet godt med riktige grep for å tilpasse oss leietakernes ønsker, spesielt med tanke på fleksibilitet.  Nå nærmer det seg ferdigstillelse og det er kun mindre arealer ledige før bygget er fullt utleid, sier Eirik Yttervik, Utleiedirektør i NCC Property Development.

Utleiesjef Bent Roar Ekse i NCC Property Development og adm dir i Ricoh Norge AS, Frode Kaspersen foran Valle Wood etter signering.
Eirik Yttervik

Acting Head of Property Development Norway, NCC Property Development