NCC asfalterer for Vestland fylkeskommune

NCC Industry signerte nylig kontrakt for asfaltering av fylkesveier i Vestland fylkeskommune. Avtalen innebærer at NCC Industry skal produsere og legge om lag 20 000 tonn asfalt for fylkeskommunen denne høsten.

-Det er svært gledelig at vi tar med oss denne kontrakten nå i innspurten av årets asfaltsesong. Situasjonen i markedet og samfunnet har vært litt utfordrende denne sesongen, så det var veldig viktig å få denne kontrakten nå, sier Ole Ragnar Holte, områdesjef for store asfaltprosjekter i NCC Industry.

Kontrakten innebærer asfaltering av fylkesveier med punkter i følgende kommuner: Luster, Høyanger, Hyllestad, Tysnes, Fusa, Samnanger, Os, Bergen, Stord, Lindås, Naustdal, Flora, Gaular, Osterøy, Radøy.

Det er asfaltfabrikkene i Eikefjord, Rådal og på Etne som skal levere asfalt til denne kontrakten, som innebærer god produksjon utover høsten ved de tre asfaltfabrikkene. To asfaltlag vil utføre oppdraget, som starter opp arbeidet så snart det lar seg gjøre.

Sikkerhet

Arbeid på og langs veiene medfører risiko. Alt arbeid vil bli varslet i henholdt til de retningslinjer som gjelder for veiarbeid. Ole Ragnar Holte oppfordrer trafikanter til å følge skiltingen og trafikkdirigeringen på asfaltstedet. Vis hensyn.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group