NCC Industry har signert asfalteringskontrakt med kommunene Stad og Gloppen

Asfalteringen starter i løpet av oktober, og det skal produseres og legges 3 400 tonn asfalt for Stad og 800 tonn asfalt for Gloppen.

- Dette har vært en interessant runde, og vi er veldig fornøyd med å ha vunnet denne kontrakten. Det er viktig å vise for kommunene at vi kan levere et suverent produkt til en konkurransedyktig pris. Vi gleder oss til å starte asfalteringen i disse to kommunene, sier distriktssjef i NCC Industry, Lasse Tefre.

I høst er de veiene på Selje, Leikanger, Stårheimdalen, Kjølsdalen, Eid, Bryggja, Tømmerstøl og Vestkappvegen som skal asfalteres i Stad kommune. For Gloppen kommune er det Kleivane som vil bli asfaltert i denne omgangen.

Det er asfaltfabrikkene i Eikefjorden og Ålesund som skal levere asfalt til disse oppdragene.

- Vi ser fram til å starte asfalteringen i Gloppen og på Stad. Vi starter i midten av oktober, og vi har fortsatt kapasitet til å legge for privatpersoner, sier Lasse Tefre.

Sikkerhet
Asfaltering på og langs små veier medfører risiko. Alt arbeid vil bli varslet i henholdt til de retningslinjer som gjelder for veiarbeid. Lasse Tefre oppfordrer trafikanter til å følge skiltingen og trafikkdirigeringen på asfaltstedet. Vis hensyn.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group