Møt NCC på Skandinavisk Online Karrieremesse

Vi går nye veier for å møte spennende kandidater. Nå inviterer vi deg til å møte oss på Skandinavisk Online Karrieremesse den 6. september.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Å jobbe hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Hvis du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

Skandinavisk Online Karrieremesse (SOK2016) er en arena der studenter og jobbsøkere kan bli kjent med bedrifter, hjemme fra sofakroken. Bli kjent med NCC gjennom ulike filmer, dokumenter og se på våre ledige stillinger.

Vi har mange spennende ledige stillinger som skal besettes, og vi er alltid på jakt etter kloke hoder - både erfarne medarbeidere og nyutdannede.

Møt oss for en "chat" på vår virtuelle stand på "Skandinavisk Online Karrieremesse" den 6. september.

Her kan du chatte med våre HR-sjefer, vi er tilgjengelig fra 10.30-15.00