Foto: Benjamin Pham

JDE flytter til Valle Wood

Jacobs Douwe Egberts (JDE Coffee) velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler til sin virksomhet. Til sommeren flytter JDE Coffee inn i kontorbygget som er bygget i massivtre. I Norge er JDE kjent med bl.a. merkevaren Friele.

Jacobs Douwe Egberts er verdens lendende rene kaffeselskap med mer enn 12 000 ansatte. JDE Coffee har hovedkontor i Nederland, og er representert i mer enn 80 land. Kjerneproduktet er kaffe, men JDE leverer også totalløsninger som inkluderer kaffemaskiner, tilbehør, andre drikker og teknisk service. JDE tilbyr kjente kaffemerker som Friele, illy, Krone, Norwegian Roast, Friele Cafitesse og L’OR. 

Administrerende direktør i JDE, Lasse Søgaard, gleder seg til å flytte inn i nye fremtidsrettede lokaler.

- Vi ser på flyttingen til et miljøbygg som Valle Wood med sin arkitektur og moderne uttrykk som en viktig del i å forsterke JDEs varemerke.  Å flytte inn et nytt bygg med moderne tidsmessige løsninger er også et viktig steg for å bygge vår kultur internt og øke trivselen blant de ansatte.

- I tillegg ser vi på Helsfyr som en sentral og lett tilgjengelig beliggenhet, både for de som kjører bil og de som reiser kollektivt, sier Søgaard.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019. På gateplan åpner restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

- Vi gratulerer JDE med valget av Valle Wood som sitt nye hovedkontor. De passer godt inn i den miksen av leietakere som nå har funnet veien til trebygget på Valle. Valle Wood begynner nå å nærme seg fullt utleid, så nå er det første-mann-til mølla-prinsippet som gjelder, sier Eirik Yttervik, Utleiedirektør i NCC Property Development.

Lasse Søgaard, Country Manager, JDE
Eirik Yttervik

Acting Head of Property Development Norway, NCC Property Development