Suksess for Barnas Byggeskole

Glade og engasjerte barn, spennende byggeprosjekter og raske olabiler var blant ingrediensene som bidro til at Barnas Byggeskole også i år ble en formidabel suksess.

Tredje uke i august ble NCC Barnas Byggeskole arrangert i Asker og i Oslo. Det er 12. gangen NCC gjennomfører Barnas bygggeskole, og tilbakemeldingene fra årets deltakere er svært positive.

– Vi er glade for at alle deltakerne, foreldre og samarbeidsskoler opplever Barnas Byggeskole som en spennende uke. Det er en uke vi tror kan være med på å skape fremtidens NCCere, og vi er med på å rette fokuset på vår bransje, sier kommunikasjonssjef Tor Heimdahl.

Positivt engasjement

En rekke ansatte har vært med på å gjennomføre årets utgave av Barnas Byggeskole.

– Jeg vil takke alle som har deltatt i arbeidet med å gjennomføre arrangementet. Uten det positive engasjementet hadde det ikke vært mulig å gjennomføre Barnas byggeskole.

Resultatet er glade barn og svært fornøyde foreldre og ansatte ved samarbeidsskolene Trasop i Oslo og Vettre skole i Asker. I tillegg fikk Byggekolen besøk av både kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, Asker-ordfører Lene Conradi og Tone Tellevik Dahl, Oslo-byråd for oppvekst og utdanning.

Besøkene og medieomtalen Barnas byggeskole gir, mener Heimdahl bidrar til å rette fokuset på rekruttering til BA-bransjen og til bygging av positiv kjennskap til NCC i Norge.

Øke interessen for bygg- og anleggsfag

Barnas Byggeskole er et prosjekt som skal skape interesse hos barn og unge for bygg- og anleggsfag. Målet for uken er at barna øker kunnskap og interesse for byggebransjen, teknikk- og realfag, samt å gi barna en morsom og utviklende sommeruke. Totalt har over 1 000 barn deltatt de 12 årene byggeskolen er blitt arrangert.

Les bloggen fra Barnas Byggeskole her

Kavalkade fra Barnas Byggeskole 2017

Se høydepunkter fra Barnas Byggeskole på Trasop skole i Oslo og Vettre skole i Asker, august 2017.