NCC asfalterer i Hallingdal

Allerede uke 29 forventer NCC Industry at den mobile asfaltfabrikken på Torpo vil stå klar til produksjon. I tillegg til å utføre asfaltoppdragene for Statens Vegvesen, jobber NCC nå med å fylle ordreboka med asfaltoppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

NCC har kontrakt med Statens vegvesen for asfaltering av riksveger og fylkesveger i Hallingdal. Fra uke 35 og en god stund utover blir hovedfokuset Vegvesenets 42 punkter for asfaltering. Områdesjef i NCC Industry, Ole Ragnar Holte, forventer godt trykk i Hallingdal denne sesongen.

-Vi flytter vår asfaltfabrikk fra det nylig ferdigstilte storprosjektet Nye E18 Tvedestrand – Arendal, hvor vi har lagt 300 000 tonn asfalt. I løpet av uke 29 skal vi være klare for produksjon på Torpo i Ål kommune, sier han.

For Vegvesenet skal NCC legge 42 000 tonn. I tillegg kommer oppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

- Vi jobber nå med å planlegge produksjonen vi skal gjøre før vi starter opp for Vegvesenet i slutten av august. Oppdragene frem til da varierer i størrelse og sted. Det er et lite puslespill å sette opp disse planene og vi er i dialog med en rekke entreprenører og privatpersoner, sier Holte.

Fokus på sikkerhet
NCC har høyt fokus på sikkerhet for veiarbeiderne og alle andre som ferdes på og langs veien. NCC oppfordrer derfor alle om å respektere skiltingen og senke farten forbi asfalteringsområdene.

En god del av asfalteringen av riks- og fylkesveier skal gjennomføres som nattarbeid.

Trenger du asfalt? Ta kontakt med NCC.
Eller vår asfalttelefon: 922 81 111