NCC i sosiale medier

Er du nysgjerrig på hva som skjer hos oss i NCC? Følg oss i sosiale medier via lenkene nedenfor.

Følg det siste fra NCC: s blogg

Heldige studenter, i samarbeid mellom NCC og OsloMet i 2021

Mitt navn er Ida Trolle Andersson og jeg ble i juni 2021 ferdigutdannet byggingeniør ved OsloMet. Jeg skriver dette innlegget på vegne av meg selv og mine to medstudenter, Hans Jacob Hauge og Karina Aurora Nygaard, siden oss tre hadde den gleden av å skrive bacheloroppgave i samarbeid med NCC.

Lærerik sommer som KR-student i NCC

Mitt navn er Erlend og jeg har akkurat fullført mitt 2. år på byggingeniørstudiet på Oslomet. Min erfaring i NCC startet med en læretid som tømrer og jeg jobber nå som KR-student for tredje år på rad. Gjennom KR-programmet til NCC har jeg fått delta på flere ulike byggeprosjekter i forskjellige byggefaser med varierte arbeidsoppgaver […]

Ansvar og omtanke skaper merverdi

Bærekraft er svært viktig for NCC. Det er ingen hemmelighet at bygg- og transportnæringene til sammen står for en svært høy andel av CO₂-utslippene. At vi må redusere vårt kollektive klimafotavtrykk er hinsides all rimelig tvil.

Klart for HMS-uka i NCC

Mandag 3. mai starter NCC opp sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor vi ansatte inspirerer hverandre og sammen utvikler vår gode sikkerhetskultur.

Ti tips til vårstell i hagen

Våren er kommet og det begynner å klø i grønne fingre etter en lang vinter. Her er ti tips fra NCCs gartner Malene Norli for hva du bør gjøre med plen, busker og andre planter nå. Vårsesongen starter for alvor når ting begynner å spire og når mesteparten av snøen har smeltet.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group