NCC i sosiale medier

Er du nysgjerrig på hva som skjer hos oss i NCC? Følg oss i sosiale medier via lenkene nedenfor.

Følg det siste fra NCC: s blogg

Norske kommuner: Realiser miljøambisjoner med innkjøpsmakt

I Norge har Statens vegvesen brukt sin innkjøpsmakt til å redusere karbonavtrykket fra asfalt. Det kan også norske kommuner gjøre. På bare to år har Statens vegvesen redusert karbonfotatrykket på asfalt med 25 prosent.

Neste generasjon arbeidsklær vil styrke sikkerheten på våre bygge- og anleggsplasser

Synlighetsvesten ble oppfunnet en gang på 1930-tallet, og siden den gang kan vi vel ikke si at så mye har skjedd med den. Nå løfter vi i NCC blikket og ser på neste generasjons synlighetsklær.

Et nytt og moderne tinghus for framtiden

Design og funksjonalitet har stått i fokus når det nye tinghuset i Drammen skulle tegnes. -Vi ønsket å levere et bygg som passet inn i bybildet, der brukerne av bygget føler trygghet til byggets funksjon.

Naturen i grus- og steinbrudd – den levende arbeidsplass

Et grus- og steinbrudd kan virkelig være fullt av liv, selv om daglig produksjon er i gang. I NCC ønsker vi å fremme biologisk mangfold og bærekraft i våre grus- og steinbrudd - både mens de er i bruk og i tiden etter tilbakeføring av området.

Sirken Shop på Teknostallen

Bygg- og anleggsbransjen må bli mer sirkulær. På Teknostallen prosjektet i Trondheim tester NCC nå ut en ny metode for videresalg og gjenbruk av overskudds- og avfallsmaterialet som kan gi nytt liv til alt fra treverk til stålplater.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group