NCC i sosiale medier

Er du nysgjerrig på hva som skjer hos oss i NCC? Følg oss i sosiale medier via lenkene nedenfor.

Følg det siste fra NCC: s blogg

Krevende asfaltoppdrag skaper solid erfaring

Asfaltprosjekter handler mye om logistikk og planlegging av gjennomføringen. NCC gjennomfører hvert år en lang rekke asfaltoppdrag og ser at evnen til å legge opp et effektivt og sikkert arbeid stadig blir viktigere.

Bli lærling i NCC!

Vi er nå i gang med årets inntak av nye lærlinger og skal rekruttere en lang rekke lærlinger innen mange forskjellige fag. Vi gleder oss til å ta imot mange nye lærlinger i sommer. Som ny hos oss vil du bli godt tatt imot av din leder og du vil møte teamet du skal jobbe sammen med.

Lavtemperaturasfalt? Ja, takk!

I asfaltbransjen finner vi en del skepsis til lavtemperaturasfalt (LTA). Det mener jeg er ubegrunnet skepsis. Mye har skjedd med lavtemperaturasfalten de siste årene. Tiden er inne for å øke ambisjonsnivået.

Slik forberedte NCCs prosjekter i Trondheim seg på ekstremværet «Ingunn»

Midt-Norge var blant de første som fikk kjenne på ekstremværet "Ingunn". NCC i Trondheim iverksatte ekstra sikringstiltak i forkant og det gjorde at det ikke ble skader i prosjektene.

Offentlige innkjøp må stimulere til CO2-kutt

Fra nyttår trådte de nye reglene for vekting av klima og miljø i offentlige innkjøp. Ambisjonen er at leverandører skal bidra til CO2-reduksjon med mer bærekraftige innkjøp. Men stiller offentlige innkjøpere de nødvendige kravene for å lykkes med å handle inn mer bærekraftig?