NCC i sosiale medier

Er du nysgjerrig på hva som skjer hos oss i NCC? Følg oss i sosiale medier via lenkene nedenfor.

Følg det siste fra NCC: s blogg

Lærling i NCC gir gode fremtidsutsikter

Dyktige og engasjerte fagarbeidere er grunnfjellet i NCC. Fagarbeidernes kompetanse og erfaring skaper grunnlaget for alle NCCs prosjekter og verdiskapingen. Derfor er det viktig for NCC å utdanne dyktige fagarbeidere.

Sikkerhetsbygget i Trondheim: Helintegrert verdikjede gav suksess

I høst overleverte NCC Building Norge det nye Sikkerhetsbygget på Østmarka til St. Olav Hospital i Trondheim. Konstruktivt og godt on-site samarbeid i hele verdikjeden var en avgjørende årsak til et sluttresultat med svært høy kvalitet.

Refleks redder liv

I NCC er det en selvfølge å bruke refleks på jobben i forbindelse med asfaltarbeid og i våre bygge- og anleggsprosjekter. Synlighet er viktig for å unngå ulykker og refleks i arbeidstøyet er et krav på lik linje med hjelm og vernesko.

Heldige studenter, i samarbeid mellom NCC og OsloMet i 2021

Mitt navn er Ida Trolle Andersson og jeg ble i juni 2021 ferdigutdannet byggingeniør ved OsloMet. Jeg skriver dette innlegget på vegne av meg selv og mine to medstudenter, Hans Jacob Hauge og Karina Aurora Nygaard, siden oss tre hadde den gleden av å skrive bacheloroppgave i samarbeid med NCC.

Lærerik sommer som KR-student i NCC

Mitt navn er Erlend og jeg har akkurat fullført mitt 2. år på byggingeniørstudiet på Oslomet. Min erfaring i NCC startet med en læretid som tømrer og jeg jobber nå som KR-student for tredje år på rad. Gjennom KR-programmet til NCC har jeg fått delta på flere ulike byggeprosjekter i forskjellige byggefaser med varierte arbeidsoppgaver […]

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group