NCC i sosiale medier

Er du nysgjerrig på hva som skjer hos oss i NCC? Følg oss i sosiale medier via lenkene nedenfor.

Følg det siste fra NCC: s blogg

God infrastruktur for lading avgjørende for utslippsfri anleggsplass

Elektrifiseringen av bygge- og anleggsbransjen pågår for fullt, og NCC er aktiv pådriver i den grønne bransje-omstillingen. Om lag 20 prosent av våre anleggskjøretøyer er nå elektriske, og andelen øker.

Asfaltarbeid pågår. Kjører du forsiktig forbi?

Vi er nå i gang med årets asfaltsesong. Det betyr mange asfaltarbeidere i arbeid og høy aktivitet på veiene. Vis hensyn når du kjører forbi veiarbeiderne og respektér skilting og trafikkdirigentenes henvisninger.

Viktige erfaringer fra gjenbruksprosjektet KA13

Gjenbruk blir stadig mer aktuelt i BA-bransjen og Entra Eiendom har med gjenbruksprosjektet Kristian Augusts gate 13 vært en viktig pådriver. Vi i Haandverkerne AS har vært hovedentreprenør og har sammen med en rekke andre aktører bidratt i et prosjekt som vil gi hele bransjen nyttige innspill i utfordringene gjenbruk i BA-bransjen byr på.

Unge talenter skal gi råd om bærekraft til ledelsen i NCC Building Nordics

For tredje året på rad har Building Nordics satt sammen et team med unge talenter fra Norge, Finland og Danmark. De seks unge kollegene vil utgjøre vårt Young Advisory Board 2021, og som navnet antyder, vil de gi råd til ledelsen i NCC Building Nordics.

Stort behov for modernisering av det offentlige vann- og avløpsnettet

I Norge som i Sverige er moderniseringsbehovet av de offentlige vann- og avløpsnett betydelig, og situasjonen er alvorlig, viser nye rapporter. Med NCCs lange erfaring og metoder kan vi bidra til å løse utfordringene, slik at vi alle får mer og bedre vann for pengene.

Tor_Heimdahl
Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group