Draken

NCC inngikk storkontrakt på Haakonsvern

Publisert

Torsdag 28.januar inngikk Forsvarsbygg generalentreprisekontrakt med NCC for bygging av MJKs nye lokaler på Haakonsvern.

Håkon Tjomsland

NCC øker omsetningen

Publisert

NCC i Norge leverer et resultat på MNOK 39 (161) i 2015, av en omsetning på MNOK 8.898 (8.255). NCC Construction Norway opplever svakere lønnsomhet, med et resultat på MNOK -39 (134) i 2015....

Skandinavisk Online Karrieremesse

Møt NCC på Skandinavisk Online Karrieremesse

Publisert

Vi går nye veier for å møte spennende kandidater. Nå inviterer vi deg til å møte oss på Skandinavisk Online Karrieremesse den 4. februar. 

Alcoa Kai, Alcoa Norway AS

Miljøkompetanse ga NCC Alcoa-kontrakt

Publisert

NCC Construction Norway er tildelt kontrakt av Alcoa Norway for utbygging og oppgradering av Alcoas kaianlegg i Mosjøen. I oppdraget inngår også miljømudring av sjøbunnen og sikker deponering av...

© UNHCR - Andrew McConnell

NCCs juledonasjon til UNHCR og Leger Uten Grenser

Publisert

Med millioner av mennesker på flykt, føles det mer nødvendig enn noen sinne å bygge håp og framtidsro for de som behøver det mest til jul. 

Valle Hovin

Vi spør deg, hva mener du?

Publisert

Vil du være med å bestemme navnet på vårt nye kontorprosjekt på Valle Hovin? Vi er på jakt etter det beste navneforslaget og inviterer deg til å delta i vår navnekonkurranse!

Christina Lindbäck

NCC skal halvere CO2-utslipp

Publisert

NCC slutter seg til FNs Lima-Paris Action Agenda (LPAA) for klimaet og målsetting om å redusere 50 prosent av selskapets CO2-utslipp innen 2020, i forhold til utslippsnivået i 2015.