Snorklipping

Åpning av NCC Grenland Massegjenvinning

Publisert

Torsdag 28. april var det offisiell åpning av NCC Grenland Massegjenvinning (NCC GMG) i Skien. NCC GMG er deponi for rene masser og et pukkverk som også produserer og selger jord og bark.

Ulsmåg skole

NCC prosjekt er nominert til Statens byggeskikkspris

Publisert

Ulsmåg skole i Bergen er ett av syv bygg som er nominert til Statens byggeskikkpris for 2016.

ung@ncc

Første samling for ung@ncc

Publisert

24 nyansatte i NCC har denne uken vært samlet på Fornebu for å bli bedre kjent. Ikke bare er de nyansatte, de er også nyutdannede og har sin første «voksen-jobb» i NCC. 

Bonava- det nye navnet for NCC Bolig

Publisert

Et nytt varemerke er født for NCC Bolig: Bonava. Varemerket vektlegger verdiskapning for kundene, og vil ta arven, medarbeiderne og kunnskapen fra NCC Bolig med seg inn i fremtiden.

Øvelse på Bjørnegårdstunnelen

Stor redningsøvelse i Bjørnegårdtunnelen i Sandvika

Publisert

I morgentimene tirsdag 23. februar arrangerte Statens vegvesen, entreprenøren NCC og Asker og Bærum Brannvesen en stor redningsøvelse i Bjørnegårdtunnelen i Sandvika. 

Manne Aronsson NCC52075

Gøy på jobben, men stressende arbeidsplasser i Norden

Publisert

Sju av ti nordboere har det gøy på jobben hver dag, og et flertall sier at de fleste jobbrelaterte ideene oppstår i samtaler med kolleger. Men mer enn halvparten er stresset, spesielt svenskene, og...

Draken

NCC inngikk storkontrakt på Haakonsvern

Publisert

Torsdag 28.januar inngikk Forsvarsbygg generalentreprisekontrakt med NCC for bygging av MJKs nye lokaler på Haakonsvern.