Frokostmøte: Alle gode ting er massivtre

Bærekraftige mål og visjoner er essensielt for bedrifter som vil vinne kampen om talentene. Spennende arkitektur, godt inneklima og innovative løsninger er også nøkkelord som gir signaler om en attraktiv arbeidsgiver med høye og fremsynte målsetninger. Alle disse utfordringene kan møtes med ett svar – massivtre!

Massivtre er en klimavennlig byggemetode som sparer miljøet ved reduserte utslipp, raskere oppføring og mer miljøvennlig drift.

Klima, miljø og bærekraft står øverst på agendaen i 2017, også når det gjelder eiendomsutvikling. Fremtidens kontor bygges nå – i klimavennlig massivtre! På Helsfyr i Oslo utvikler og bygger NCC Norges største og råeste kontorbygg i massivtre - Valle Wood!

Tirsdag 10. oktober 2017 inviterer NCC Property Development til frokostmøte i Østensjøveien 27, og dit kommer en av Norges fremste eksperter på massivtre, Thomas Orskaug. Han vil dele av sin kunnskap om dette spennende og fremtidsrettede byggematerialet sett fra byggherres og brukerens perspektiv.

Meld deg på her

Dessuten vil NCCs utviklingssjef Christian Hvass og utleiesjef Bent Roar Ekse ta gjestene med på et spennende besøk på innsiden av Valle Wood.

Vi ønsker velkommen til registrering, mingling og en deilig frokost fra klokken 08.00 i NCCs hovedkontor i Østensjøveien 27. Frokostmøtet avsluttes til 09.45 med en spesiell «FrokostQuiz» med flott vinnerpremie!

Følg gjerne arrangementet på Facebook!

Slik bygges Valle Wood