God stemning på kontoret?

Trivsel blant medarbeiderne er bra for firmaet. Men alle arbeidsplasser har sine forutsetninger og utfordringer. Nå har dere sjansen til å vinne en gjennomgang av hvordan kontoret påvirker medarbeidernes helse, trivsel og prestasjonsevne. NCC spanderer en Leesman Study. Det innebærer en grundig undersøkelse av hvordan rutiner, kultur og ikke minst det fysiske miljøet bidrar til effektivitet på arbeidsplassen. Verdien av en Leesman Study er i overkant av 110.000 kroner.

Bli med i konkurransen!

Fyll ut et kort skjema med fakta om arbeidsplassen sammen med dine kontaktopplysninger. Oppgaven er å fortelle hvordan arbeidsmiljøet fungerer i dag og hva dere tror skal til for å gjøre det bedre. Svarfrist er 31. januar 2017.

Skjema

Legal

Konkurransen gjelder firmaer som driver virksomhet i Norge. Konkurransen pågår til og med 31. januar 2017. En jury kårer vinneren, og juryens avgjørelse kan ikke påklages. Premien har en verdi på 12.500 euro. Vinneren underrettes per e-post/telefon innen fem uker, og publiseres på NCCs hjemmeside. Eventuell premieskatt betales av vinneren. Ansatte i NCC har ikke anledning til å delta i konkurransen. NCC forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag i sin markedsføring og kommunikasjon. NCC påtar seg ikke ansvar for materialet som sendes inn i konkurransen. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil eller manglende opplysninger i konkurransereglene.