Asfaltering for private

Asfaltering i Hardanger

Vi asfalterer gårdsplasser, oppkjørsler, veier og parkeringsplasser for både bedriftskunder og privatpersoner. Hvilken type asfalt, og hvor mye du trenger, hjelper vi deg med å finne ut av.

Asfaltering av gårdsplass, gangvei eller andre områder

Er det en gangvei, småvei eller andre steder som trenger litt oppmerksomhet? Kanskje er det behov for et annet underlag der dere parkerer biler, og en annen der barna kan lære seg å sykle på sommeren? Fordelene med asfalt er mange.

NCC hjelper bedrifter og privatpersoner med alle typer asfalteringsarbeid. Om du trenger hjelp med en liten gårdsplass, eller et mer omfattende arbeid på et større område, så har NCC erfarne og engasjerte ansatte og riktig ressurser til alle typer asfalteringsoppdrag. Dine ønsker og krav, sammen med våre erfaringer og kompetanse legger grunnlaget for et godt samarbeid.

En tilpasset løsning og en trygg partner

Vi starter alltid med en befaring, så vi sammen kan se på hvordan vi best kan svare på dine ønsker og behov. Ut ifra dette, vil vi foreslå de beste tekniske løsninger og gir et kostnadsfritt prisoverslag. Hvis du velger å gå videre med NCC, setter vi opp en tidsplan for arbeidet sammen med deg.

Med NCC som partner behøver du ikke bekymre deg for kvalitet, miljø, sikkerhet og økonomi. Uavhengig om du har et stort eller lite prosjekt, vil vår lange erfaring og kunnskap komme deg til gode. For deg innebærer dette et bedre og mer bærekraftig sluttresultat – og et vedlikeholdsfri, sikkert og velfungerende belegg i mange år framover.

Hva koster asfaltering?

Fordelene med asfaltering er mange. Det er vedlikeholdsfritt, motstandsdyktig og et kostnadseffektivt alternativ. Et godt grunnarbeid og faglig utført arbeide gir et sikkert og velfungerende asfaltbelegg for mange år framover.

Kostnadene ved asfaltering er avhengig av hvilke forhold som ligger til grunn, og påvirkes av ulike faktorer. 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Fyll inn din informasjon, så tar vi kontakt med deg!

Velg privat eller bedrift

Skriv inn din kontaktinformasjon privatperson

Les mer om vår personvernspolicy

Skriv inn din kontaktinformasjon bedrift

Les mer om vår personvernspolicy

Voss asfaltkontor
Voss asfaltkontor
Besøksadresse:

Bjørkemoen 62

Postadresse:

5709 Voss

Telefon: +47 917 04 169
Extra telefon: +47 906 44 212