LonaParken

NCC er stolte av å bygge boligprosjektet LonaParken i Åsane i Bergen. Prosjektet er det første norske leilighetsbygget som er miljøsertifisert med Svanen.

Lonaparken

LonaParken er et nytt boligområde under utvikling i Åsane og er et av Bergens største boligprosjekter. LonaParken #1A er først ut av 7 salgs- og byggetrinn, og i overgangen november/desember starter byggingen av de første 53 leilighetene. Hele området er planlagt utbygd fram mot 2020.

Svanemerkede leiligheter og hyggelig utemiljø

LonaParken er det første norske leilighetsprosjekt som har fått tildelt miljømerkingen Svanen. Boligene skal være miljøsmarte og ha et godt innemiljø. De skal være sunne i dag og for framtidige generasjoner. Det betyr en bærekraftig utvikling fra planlegging til innflytting og bruk av boligene. NCC Bolig skal utvikle 550 nye svanemerkede boliger, med trivelige utemiljø rundt Ulsetlona som skal renne gjennom LonaParken.

Et fullstendig NCC-prosjekt

NCC Construction skal på oppdrag for Bonava (tidligere NCC Bolig) oppføre prosjektet i totalentreprise. Bygningene oppføres i hovedsak i betong. Samtlige fasader vil bekles med fasadeplater og trekledning som gir et moderne, rent og harmonisk utseende.