Bygg tro på fremtiden

Vi i NCC ønsker at julen skal bli et lyspunkt for noen av dem som trenger det mest. Derfor gir vi 1 million kroner til humanitære formål. Dette gjør vi i stedet for å sende julekort eller julegaver til kunder og medarbeidere.

I stedet for julegaver til ansatte og forretningspartnere gir NCC en felles juledonasjon fra hele konsernet. I 2018 gikk donasjonen til Ingeniører Uten Grenser, en frivillig organisasjon som jobber med utviklingsprosjekter rundt omkring i verden. Prosjektene gjennomføres av frivillige, lokale leverandører og alltid med lokale partnere for å spre kunnskap og levere bærekraftige løsninger.

NCCs donasjon var rettet mot et planlagt prosjekt for en skole i Karagwe i Tanzania, som gikk ut på å bygge flere klasserom, laboratorier og internater. På den måten kan utdanningsprogrammet utvides, noe som betyr at elevene da vil være kvalifisert for å søke seg til universitetsstudier. Nye vanntanker vil gi tilgang til drikkevann og vann til rengjøring, matlaging og vanning av avlinger for de mellom 3500 og 4000 elevene og lærerne i området.

Tidligere donasjoner

Vil du se hva våre tidligere juledonasjoner har gått til? I bloggen vår beskriver mottakere av juledonasjonen med egne ord hvordan julegaven fra oss har kommet til stor nytte.