NCC støtter gratis mattehjelp

Vi liker organisasjonen Mattesenter og det at de tilbyr barn og unge kyndig, inspirerende og gratis leksehjelp. Derfor har NCC valgt å bli hovedsponsor for organisasjonen i Sverige og søsterorganisasjonene i Danmark og Norge.

Mattesenter er en svært viktig støtte for barn og unge med foreldre som ikke evner å hjelpe til med matteleksene eller ikke har råd til å betale for privatundervisning. NCC ønsker å oppmuntre flere unge til å studere matematikk, da det er nødvendig hvis de ønsker å utdanne seg innen bygg- og anleggsfag. I dag er det mangel på ingeniører, og dette er en måte å snu en negativ trend på.

Se intervju med grunnleggeren av Mattecentrum, Johan Wendt.

Vi regner med deg

Synes du at matte er gøy og ønsker å gjøre en innsats for en god sak? Det er alltid behov for nye frivillige som kan hjelpe studenter med hjemmeleksene. Frivillige er Mattesenters helter. Frivillige som er der for studentene og som kan forklare, sette ting i sammenheng og fungere som støtte. Mattesenter er alltid på leting etter frivillige, spesielt de som er glad i matte og behersker flere språk. Registrer din interesse på nettstedet til Mattesenteret:

http://www.mattesenter.no/

Leksekafé for våren 2017

Leksekafeen er på Deichmanske bibliotek på Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo. 

Vi møtes hver onsdag i uken fra 25. januar kl 16.30-18.30.

Leksekafeen utgår følgende datoer:

12. april (Skjærtorsdag)

17. mai (Nasjonaldag)

24. mai (Dagen før Kristi himmelfartsdag)

21. juni (Siste skoledag)