Ny regiondirektør ansatt i NCC Construction

Svend-Harald Maalen (53) er ansatt som ny regiondirektør i NCC Construction, Region Oslo Bygg.

Maalen kommer i dag fra stilling som regiondirektør i Skanska, og han har tidligere vært distriktssjef i NCC Construction.

- Etter sammenslåingen med OKK Entreprenør i fjor har vi dannet en stor og slagkraftig byggvirksomhet på Østlandet. Jeg er glad Maalen har takket ja, til å lede vår virksomhet i Oslo-området og jeg ser frem til å arbeide sammen med ham, igjen, sier administrerende direktør Peter Gjørup i NCC Construction.

Maalen er utdannet bygningsingeniør og har lang og bred erfaring fra omfattende rehabiliteringsprosjekter, boligprosjekter og næringsbygg. Fra 1994 til 2011 var han ansatt i NCC Construction, hvorav de siste 12 årene som distriktssjef.

- Jeg kjenner NCC godt og ser store og interessante muligheter for NCCs virksomhet i Oslo-regionen. Med tidligere OKK integrert skal vi lære det beste av hverandre. NCC har en uttalt strategi om lønnsom vekst, og det blir vårt hovedfokus, sier Maalen.

Maalen tiltrer sin stilling i NCC Construction etter nærmere avtale.

Konstituert regiondirektør Hege Løe vil fungere i stillingen frem til Maalen er på plass. Løe vil deretter gå tilbake til sin stilling som regioncontroller.

Maalen vil inngå i NCC Constructions ledergruppe.

For ytterligere informasjon:
Administrerende direktør Peter Gjørup, NCC Construction, tlf. +47 452 94 411
Kommunikasjonssjef Terje Stachnik Hansen, NCC Construction, tlf. +47 992 16 785

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,3 milliarder kroner og har rundt 2 500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.