NCC utvikler nytt hovedkontor for Technip Norge AS på Lysaker

Oljeserviceselskapet Technip Norge AS har signert leiekontrakt på ca 13 400 kvadratmeter i NCCs kontorprosjekt Lysaker Polaris. Innflytting skjer i juni 2015.

– For oss har fleksibilitet og gode planløsninger i bygget vært viktig ved valg av nytt hovedkontor. Vi ser frem til å flytte inn i moderne og fremtidsrettede lokaler, sier administrerende direktør i Technip Norge AS, Odd Strømsnes.

Lysaker Polaris vil bli et av Norges best profilerte bygg med en spennende arkitektur og vil bli et landemerke langs E18. Bygget planlegges miljøsertifisert til BREEAM karakteren ”Very Good”. Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk.

Totalt blir bygget på 18 500 kvadratmeter og vil være det første av to byggetrinn. Lysaker Polaris er tegnet av Arcasa Arkitekter. NCC har tidligere utviklet over 100 000 kvadratmeter kontor på Lysaker og har stor tro på området.

– Vi er svært glade for at Technip velger å samarbeide med NCC ved flytting til nytt hovedkontor i Norge. Lysaker Polaris er et dynamisk prosjekt som passer godt til selskaper med høy kompetanse i prosjektbasert virksomhet. Vi ser at kontoret blir et stadig viktigere verktøy for å rekruttere og beholde de beste medarbeiderne, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development AS.

For ytterligere informasjon:
Administrerende direktør Rolf Thorsen, NCC Property Development, tlf.
+47 22 98 68 00
http://www.ncc.no/lysakerpolaris

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har rundt 2 500 ansatte. NCC Property Development utvikler og selger kommersielle eiendommer i Norden, Baltikum og St. Petersburg.