MySoft til Østensjøveien 27

IT-selskapet MySoft AS har signert leieavtale på 1.030 kvadratmeter i NCCs nybygg i Østensjøveien 27 (”Ø27”). Innflytting skjer i desember 2013.

- MySoft ser flytting til Ø27 som et viktig ledd i modernisering av selskapet. Vi ser frem til å flytte inn i nye, effektive og fremtidsrettede lokaler, sier administrerende direktør i MySoft AS, Johannes Magne Palm.

I tillegg til MySoft flytter NCC, Norsk Dental Depot og Weifa inn i nybygget. Ø27 bygges etter passivhusstandard og BREEAM-sertifiseres minimum til karakteren ”Very Good”. Ø27 ligger sentralt plassert på Bryn/Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Bygget har en spektakulær arkitektur og er tegnet av det anerkjente danske arkitektfirmaet Henning Larsen Architects.

NCC har leid ut tilnærmet 90 % av bygget, som er på totalt 16.800 kvadratmeter.

- Ø27 tiltrekker seg solide, spennende leietakere med langsiktige perspektiver.

Fellesnevneren blant leietakerne ser ut til å være et ønske om å bruke flytteprosessen og de nye, moderne lokalene til å videreforedle bedriftskulturen og forretningskonseptet. Vi er meget fornøyd med utleiearbeidet og regner med at bygget er fyllt opp i god tid før ferdigstillelse, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development.

For ytterligere informasjon:
Administrerende direktør Rolf Thorsen, NCC Property Development, tlf. 901 19 373
Kommunikasjonssjef Terje Stachnik Hansen, NCC Construction, tlf. 992 16 785

Se bilder i NCCs bildebank

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har rundt 2 500 ansatte. NCC Property Development utvikler og selger kommersielle eiendommer i Norden, Baltikum og St. Petersburg.