NCC Norge og Per Nordhagen Entreprenørforretning slår seg sammen

NCC Norge overtar virksomheten til sitt heleide datterselskap Per Nordhagen Entreprenørforretning AS fra 1.november 2017. Dette vil styrke selskapets satsing i Oslo-området og gi bedre utnyttelse av ressurser og kompetanse.

– Denne sammenslåingen vil både styrke NCC Infra Services sin eksisterende organisasjon i Oslo-området, samtidig som dette gir Per Nordhagen Entreprenørforretning AS ytterligere vekstmuligheter innenfor større og mer komplekse prosjekter, sier Henrik Löfgren, direktør Infra Services Norge.

Per Nordhagen Entreprenørforretning ble etablert i Ytre Enebakk i 1963. I 2011 ble selskapet kjøpt av NCC og har fra 2017 inngått som en del av NCCs nordiske anleggsenhet Infrastructure og Infra Services satsing i Oslo-området. Selskapet er spesialisert på vann- og avløpsprosjekter, har rundt 30 ansatte og omsatte for 68,6 NMOK i 2016.

– Med sammenslåingen vil virksomhetenes ressurser og kompetanse kunne utnyttes mer effektivt, større enkelhet og lavere administrative kostnader, sier Löfgren. Sammen med NCC sin øvrige virksomhet i Oslo, vil fusjonen gjøre oss til en av de mest komplette entreprenører i Oslo-området.

Anders Nordhagen vil gå inn som avdelingsleder for Område Oslo sin VA-avdeling. Sammen med Svein Nilsplass, NCCs områdesjef i Oslo og alle øvrige ansatte i Per Nordhagen Entreprenørforretning AS, vil han sørge for at bedriftens lange og gode tradisjoner videreføres i NCC.

– Per Nordhagen Entreprenørforretning AS har ansatte med lang erfaring og høy kompetanse innenfor sitt fagområde, og ved å slå oss sammen med vårt morselskap tilrettelegger vi for at de ansatte og våre kunder skal få en positiv erfaring og fortsatt gode leveranser, sier Löfgren.

Mediekontakt:

Henrik Löfgren, Direktør for NCC Infra Services Norge

t: +46 70 353 91 40 e: henrik.lovgren@ncc.se 

Svein Nilsplass, Områdesjef NCC Infra Services Norge

T: + 47 917 17 046 e: svein.nilsplass@ncc.no 

Om NCC. Vår visjon er å fornye vår bransje og tilby de beste bærekraftige løsningene. NCC er ett Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning, eksludert Bonava, på SEK 53 milliarder og over 17.000 ansatte i 2016. Konsernet opererer i hele Norden, med den største delen av virksomheten i Sverige. Les mer om oss på NCC.no og følg oss på sosiale medier og på bransjebloggen Beyond Construction for tilgang til de ferskeste nyhetene. NCC er børsnotert på NASDAQ Stockholm.