NCC mest populær i byggebransjen blant ingeniørstudenter

NCC havner på første plass i byggebransjen i Universums undersøkelse blant ingeniørstudenter i Norden. 

Når 48 000 nordiske universitetsstudenter rangerer sine ideelle arbeidsgivere, når NCC høyt opp på listene. Ikke bare i byggebransjen hvor NCC ligger høyst oppe, men også samlet sett, hvor NCC er på syvende plass blant de nordiske ingeniørstudentene.

Det gjør NCC til en av de mest populære arbeidsgiverne blant studenter i de nordiske landene og dessuten det mest populære byggefirma.

- De bedriftene som kommer høyt opp på rangeringen forbindes med gode karrieremuligheter og innovasjon, noe som er viktig for dagens unge talenter på vei inn i arbeidet, sier Claes Peyron, Sverigeleder og Global Head of Insight på Universum. 

Dette er Ulrika Mehrotra, ansvarlig for Employer Branding i NCC, enig i:

 - Ja, og i tillegg til dette, sier våre medarbeidere at vi har et hyggelig arbeidsmiljø med hjelpsomme kollegaer. Det kommer frem i våre egne undersøkelser i NCC i Norge, Danmark, Sverige og Finland og er solid forankret i våre verdier: ærlighet, tillit og respekt.

Resultatene er basert på Universums studentundersøkelser i 2013 med 47 900 responderende studenter fra de fremste universitetene i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Den fullstendige rangeringen finnes på http://www.universumglobal.com/IDEAL-Employer-Rankings/Nordic-Top-50

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Ulrika Mehrotra, ansvarlig for Employer Branding NCC AB, +46(0)8-585 518 91

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har rundt 2 500 ansatte.