Stavanger Business Park – Først i Rogaland med BREEAM-NOR sertifikat

Stavanger Business Park er første bygg i Rogaland som har fått utstedt BREEAM-NOR sertifikat. Kontorbygget er sertifisert til Very Good i designfasen.

Stavanger Business Parks første byggetrinn er på totalt 9 200 kvadratmeter. NCC Property Development skal utvikle ca 50 000 kvadratmeter fordelt på fem byggetrinn. Konseptet bak Stavanger Business Park er å tilby kontorlokaler av varierende størrelse med en rekke felles sentrale servicetilbud som passer utmerket for både små, mellomstore og større virksomheter.

- NCCs visjon er å være ledende innen bærekraftig utvikling. Å bidra til dette er et stort ansvar som vi tar på alvor. Vårt mål i alle prosjekter er å utvikle fleksible, energieffektive og inspirerende arbeidsmiljø for våre leietakere. Vi er også stolte av at vi nå går foran som et godt eksempel ved selv å flytte inn i et bærekraftig bygg, sier Jone Salte, Utviklingssjef i NCC Property Development.

Første byggetrinn i Stavanger Business Park var innflyttingsklart i september og leietakerne National Oilwell Varco, MDE, Kinnarps og NCC har nå flyttet inn i nybygget. Både BREEAM- og utleiearbeidet for de kommende byggetrinnene er allerede godt i gang.

Kontaktinformasjon:
Utviklingssjef Jone Salte, NCC Property Development, +47 952 45 364
Administrerende direktør Rolf Thorsen, NCC Property Development, +47 901 19 373

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har rundt 2 500 ansatte. NCC Property Development utvikler og selger kommersielle eiendommer i Norden, Baltikum og St. Petersburg.