Pressemeldinger

Nyttig evakueringsøvelse ved Os renseanlegg

Tirsdag formiddag ble brannalarmen utløst og mannskaper måtte evakueres fra fjellhallen i Os, Hordaland, der NCC bygger kommunens nye renseanlegg.

NCC gjennomfører HMS-uke for bedre sikkerhet

NCC arrangerer den årlige HMS-uken og retter søkelyset på selskapets felles sikkerhetskultur. I løpet av uken arrangeres blant annet kriseøvelser, risikoanalyser, førstehjelpskurs og diskusjoner om sikkerhet i byggeprosjektene rundt om i landet.

NCC vant stor asfaltkontrakt i Vestfold

NCC Industry har inngått asfalteringskontrakt med  9 Vestfoldkommuner samt Vestfold vannverk.  Avtalen, som er inngått med Vestfold Offentlige Innkjøpssamarbeid, har en verdi på om lag 100 millioner kroner.

Eirik Yttervik blir ny Head of Sales for NCC Property Development Norge

NCC rekrutterer Eirik Yttervik fra CBRE til å lede utleiearbeidet i forretningsområdet Property Development i Norge.

Nytt skoleprosjekt til NCC Building i Asker

Asker kommune inngikk onsdag 9. mai kontrakt med NCC Building og NSW Arkitektur om utvikling og bygging av kommunens nye ungdoms- og kulturskole på Risenga. NCC og NSW Arkitektur vant kontrakten i sterk konkurranse med fire andre team.

NCC selger kontorprosjekt på Lysaker

NCC selger kontorprosjekt på Lysaker utenfor Oslo til Arctic Securities. Handelen gjennomføres som selskapssalg med en underliggende eiendomsverdi på cirka NOK 310 millioner.

Tor_Heimdahl
Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group