Pressemeldinger

17.000 ansatte klare for HMS-uka 2017

Årets store HMS-happening i regi av NCC ble i dag sparket i gang på hundrevis av konsernets prosjekter og arbeidsplasser over hele Norden. For NCC Norges del legges det opp til en innholdsrik og actionfylt uke med beredskapsøvelser, HMS-kurs, egen helsedag på hovedkontoret i Oslo, forelesninger og produktdemoer.    

NCC asfalterer for Bergen og Flora

NCC Industry ligger etter anbudsåpningene an til å vinne asfalteringskontrakter med Bergen kommune og Flora kommune.

Hercules gjør spunt- og pelearbeider til nye Bodø Rådhus

NCC-enheten Hercules fundamentering skal på oppdrag for Gunvald Johansen Bygg AS utføre spunt- og pelearbeider i forbindelse med byggingen av nye Bodø Rådhus.

La ned grunnsteinen til ny Tjøme-barnehage

Barnehagebarn og ordfører Bente K. Bjerke la onsdag ned grunnsteinen til nye Lindhøy barnehage som skal stå ferdig ved nyttår 2018.

Krevende kamp mot tunnelvann i Seljord

Krevende vannmengder med ekstremt trykk inni fjellet har gitt mannskapet ekstra utfordringer under byggingen av den nesten én mil lange Mælefjelltunnelen på E 134 i Telemark.

Nordens største asfaltkontrakt til NCC

NCC Industry har inngått avtale med AF Gruppen om asfaltering av veiprosjektet Arendal – Tvedestrand. Asfaltoppdraget er, med om lag 300 000 tonn asfalt, trolig det største asfaltprosjektet gjennomført i Norden.

Virtual Reality kan gi sikrere, billigere og bedre veier

Det var blant konklusjonene som ble løftet frem da NCC, Statens Vegvesen og COWI denne uken delte erfaringer med bruken av virtuell virkelighet (VR) fra tre ulike bygg- og anleggsprosjekter for talentnettverket Nova.

Vasker nye typer sand ut av Arna-fjellet

Med nytt vaskeanlegg kan Arna steinknuserverk ved Bergen tilby nye og miljøproduserte sand- og grusprodukter som slår an i markedet.

Nytt miljøsertifisert kontorbygg i Trondheim klar til bruk

NCC overleverte fredag regionens kanskje mest fremtidsrettede kontorbygg og Midt-Norges aller første bygg med BREEAM NOR Excellent-sertifisering til byggherren KLP Eiendom. Nærmere 800 arbeidsplasser i det seks etasjer høye kontorbygget i Teknobyen vil dermed om kort tid bli tatt i bruk.

NCC etablerer asfaltfabrikk i Tromsø

NCC skal etablere en asfaltfabrikk på den gamle orlogsstasjonen Olavsvern utenfor Tromsø.

Seks av åtte asfaltkontrakter til NCC i vest

NCC ligger an til å vinne seks av åtte asfaltkontrakter i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Kontraktene med Statens vegvesen Region Vest har en samlet verdi på om lag 100 millioner kroner.

NCC signerte sin åttende kontrakt med Bybanen

Tirsdag 21. mars signerte NCC kontrakt med Bybanen Utbygging i Bergen på et forprosjekt på Store Lungegårdsvann til en verdi av NOK54 millioner. NCC har gjennom åtte kontrakter gjennomført arbeider for Bybanen på til sammen NOK1,5 milliarder.

Yrkesdrømmer om store anleggsmaskiner

- Jeg har elsket store maskiner så lenge jeg kan huske, smiler Janne Espedal (20). For NCC-lærlingen var anleggsmaskinførerfaget et naturlig valg.

Produserer steinmaterialer med digital styring

Ved Helle sandtak i Rogaland har man med skreddersydde, digitale styringsløsninger både økt produksjonen av steinmaterialer og gjort de ansattes arbeidshverdag tryggere og enklere.

NCC bygger renseanlegg til 62 millioner

Onsdag 7. mars inngikk NCC og Nedre Romerike Avløpsselskap (NRA) kontrakt på betongarbeider på det nye renseanlegget i Skedsmo kommune i Akershus. Byggentreprisen er tilhørende det pågående OREA-prosjektet og vil bli ferdigstilt i slutten av 2018.