Pressemeldinger

NCC overleverte nytt omsorgsbygg til Holmestrand kommune

Åtte splitter nye omsorgsboliger på Rove i Vestfold ble fredag 22. september overlevert til Holmestrand kommune. Dermed er det bare et spørsmål om tid før beboere og ansatte kan flytte inn til en mer moderne og individuelt tilpasset hverdag i Tunnelveien.

NCCs erverv av Nordisk Fundamentering godkjent

Konkurransetilsynet har godkjent NCCs erverv av virksomheten i Nordisk Fundamentering AS.

NCC bygger miljøbygg til 205 millioner

Mandag ettermiddag signerte bygg- og eiendomsutvikleren NCC kontrakt med KLP Eiendom Trondheim om bygging av Lyngården på Moholt. Etter 17 år i planleggingsskuffen hos KLP Eiendom og seks måneder samspill med totalentreprenør, underleverandører, arkitekter og tekniske fag blir et av Trøndelags mest attraktive og bærekraftige kontorbygg endelig en realitet.

Miljørydder byfjord med kortreiste steinmasser

350 000 tonn kortreiste steinmasser fra NCC bidrar i disse dager til bedre sikring av miljøkvaliteten på sjøbunnen i Sandefjordsfjorden.

Kranselag for passivhusskolen Damsgård i Bergen

I dag passerte en viktig og tradisjonsrik milepæl for 450 elever og lærere på passivhusskolen Damsgård. Bergen kommune og NCC inviterte til fest for å feire at skolens fire vegger og tak omsider er på plass – et kranselag.

NCC starter høstjakten

Årets sesongstart for høstens karrieremesser ved landets studiesteder er i gang. Nå inviterer NCC studenter på tvers av fagområder og kompetanser på en rekke karriere- og næringslivsdager ved universiteter, høyskoler og yrkesmesser.

17.000 stanser arbeidet for bedre sikkerhet

Samtlige av NCCs ansatte på flere tusen prosjekter over hele Norden tar onsdag 6. september en pause i arbeidet sitt for å fokusere på sikkerheten på arbeidsplassene sine. Det er det sjuende året på rad at NCC gjennomfører Awareness Day som er selskapets viktigste enkeltdag for refleksjon over helse, miljø og sikkerhet.