Pressemeldinger

NCC bygger Drammen Tinghus for Statsbygg

NCC starter arbeidene med Drammen Tinghus etter at Stortinget forrige uke vedtok budsjettrammen. Det nye tinghuset på totalt 3.600 kvm blir et arealeffektivt og estetisk bygg med gode tekniske løsninger. Kontrakten er på MNOK 120.

NCC rehabiliterer Halden Helsehus

NCC og Halden kommune signerte i dag kontrakten om rehabilitering av Halden Helsehus. Kontrakten har en verdi på 142 millioner kroner. NCC starter opp arbeidet umiddelbart.  

Krogsveen til Valle View

Krogsveens eiendomsmeglerkontor på Hasle flytter inn i Valle View 1. oktober i år. Her vil de disponere nærmere 500 kvadratmeter i 13. etasje i kontorbygget NCC har utviklet og bygget.

Ny leder for Risk Management i NCC Building Nordics

Kristen Vollestad er ansatt som ny leder for Risk Management i forretningsområdet NCC Building Nordics. Stillingen innebærer et overordnet ansvar for risikostyring og koordinering av øvrige ressurser for risikostyring i divisjonene i Finland, Danmark og Norge.

Styrker sikkerhetskulturen med HMS-uke i NCC

I dag starter NCC opp sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor de ansatte inspirerer hverandre og sammen videreutvikler og styrker sikkerhetskulturen i selskapet.  

Ole-Finn Håndlykken til NCC Building

Ole-Finn Håndlykken har startet som leder for strategi og utvikling i NCC Building Norge.

NCC har startet opp ny asfaltfabrikk på Sørlandet

Med ny asfaltfabrikk på Rugsland i Birkenes kommune står NCC nå klare for å levere asfalt til Sørlandets mange store og små asfaltprosjekter.

NCC signerte kontrakt for Granåsen Idrettspark

NCC og Trondheim kommune har signert kontrakt for bygging av nye Granåsen Idrettspark. Gjennom en innledende samspillsfase er prosjektet optimalisert, og deltakerne i prosjektet har sammen utarbeidet robuste tekniske løsninger og planer for gjennomføringsfasen. Kontraktsverdien er ca MNOK 470.

Teknologileder flytter inn i Valle View

Hitachi ABB Power Grids i Norge flytter i løpet av 2. kvartal 2022 inn i NCC-bygde Valle View på Valle i Oslo. Totalt får selskapet cirka 3.700 kvadratmeter til disposisjon.

Overleverte nytt badeanlegg til Bærum kommune

NCCs bygging av Rud svømmehall i Bærum er i disse dager ferdigstilt, og fredag ble det moderne og klimaeffektive badeanlegget overlevert Bærum kommune.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group