Pressemeldinger

NCC og TEWO leverer Norges første komplette, ferdig isolerte massivtreelement

På oppdrag for Horten kommune skal NCC bygge Bakkeåsen omsorgsboliger i massivtreelementer. Prosjektet skal etter planen overleveres sommer 2021.

NCC asfalterer E16 Ålsbygda - Olum

NCC Industry AS signerte nylig en ny, stor asfaltkontrakt for Skanska, E16 Ålsbygda - Olum.

NCC skal bygge nye Granåsen Idrettspark

NCC er valgt til å bygge Granåsen Idrettspark, del 2, for Trondheim kommune i en samspillsentreprise. Prosjektet inkluderer blant annet ombygging og utbedring av de to eksisterende hoppbakkene, flytting av ny skiskytterarena, bygging av ny skibru, samt tilhørende infrastruktur. 

NCC med nye kontrakter for utomhusarbeider

NCC skal utføre utomhus drift og skjøtsel ved Politiets nye nasjonale beredskapssenter på Taraldrud sør for Oslo, og har også inngått kontrakt for utomhusarbeider med Oslo kommune, Omsorgsbygg. Kontaktene har en samlet verdi på 27,2 MNOK.

Høy aktivitet under HMS Uka i NCC

Det har vært høyt engasjement når NCC denne uken har gjennomført HMS Uka. Bevisstgjøring, refleksjon og trening rundt sikkerhet og beredskap i prosjektene og godt arbeidsmiljø har stått i fokus. 

NCC gjennomfører HMS Uka på digitale plattformer

NCC starter i dag sin årlige HMS-uke. Over 15 000 ansatte i NCC-konsernet retter denne uken fokuset på egen og kollegaers arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Digitale plattformer vil stå sentralt når medarbeidere “møtes” til oppstart av HMS Uka 2020. 

NCC har startet byggingen av Manglerud bad

NCC Building startet i ukene før påske å bygge Manglerud bad og aktivitetshus på oppdrag for Undervisningsbygg KF. Den endelige godkjenningen om oppstart ble gitt av kommunestyret i Oslo 6. mai i år. Kontraktssummen er på ca MNOK 385.

NCC utfører mer gravefri rørfornying i Oslo

NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

NCC asfalterer for Kristiansand kommune

NCC ble mandag tildelt avtalen for asfalteringsjobber for Kristiansand kommune. Kontrakten trer i kraft 20. april og innebærer asfaltering av 22 000 tonn. Kontrakten har en verdi på om lag 24 millioner kroner.

Chartrer fly for å få tunnelarbeiderne til Færøyene

Med chartret fly sender i dag NCC Norge 51 tunnelarbeidere fra Norge med kurs for Færøyene. -Et chartret fly ble en effektiv løsning for å få rask oppstart på tunnelprosjektene våre etter påske.

NCC kalkulerer CO2-utslipp fra asfaltprosjektene

NCC Industry har utviklet en CO2-kalkulator som beregner den faktiske CO2-besparelsen ved å benytte NCC Green Asphalt i asfaltprosjektene. Dermed kan kunden presenteres et CO2-regnskap for asfaltprosjektene NCC gjennomfører.

Sjøentreprenøren utdyper Instefjorden for Rosenberg

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Rosenberg Worley-verftet i Stavanger om utdypingsarbeider i sjøområdet ved verftets kaianlegg i Instefjorden.

NCC etablerer avdeling Badehus Norge

Badeanlegg og svømmehaller er noen av de mest kompliserte byggprosjektene som gjennomføres i kommunal regi. NCC har gjennom snart 15 år konseptualisert og utarbeidet interne retningslinjer for hvordan svømmehaller og badeanlegg skal bygges for å redusere risiko for utbygger og entreprenør, samt bidra til å skape optimale brukeropplevelser.

NCC med stor asfaltsatsing på Sørlandet

NCC Industry har besluttet å sette opp en ny asfaltfabrikk på Rugsland utenfor Kristiansand. Dette vil styrke NCCs posisjon i vei- og asfaltmarkedet på hele Sørlandet.

NCC starter asfaltering på Nedre Romerike i mai

NCC Industry og Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid (NRI) signerte 18. februar avtalen om asfaltering for kommunene på Nedre Romerike. I mai starter NCC opp med asfaltarbeidet.