Pressemeldinger

Sjøentreprenøren utdyper Reipå havn

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Meløy kommune i Nordland om mudringsarbeider for utdyping og utvikling av Reipå havn.

Ny gravefri renoveringsjobb for NCC

NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

NCC tildelt kontrakt på miljøambisiøs skole for Oslo kommune

NCC Building Norge er tildelt kontrakt for gjennomføring av fase 1, samspill, for ny ungdomsskole med høy bærekraftprofil i Treschows gate for Undervisningsbygg Oslo KF.

Ny NCC-kontrakt på Follobanen

NCC har i høst fått i oppdrag fra Bane NOR på betong- og tunnelarbeider i Ekebergfjellet, som del av utbyggingen på Follobanen mellom Oslo og Ski. Kontraktsummen er på MNOK 45.

NCC styrker organisasjonen med nyopprettet DK-sjef stilling

NCCs byggvirksomhet fortsetter å styrke organisasjonen på det sentral Østlandet. 7. september startet Jørund Thue som ny DK-sjef i Viken Øst. Fra før har selskapet på plass distriktsorganisasjoner i Viken Vest og Stor-Oslo, samt i Trondheim.

NCCs Awareness Day for 10. gang: - Færre alvorlige ulykker i NCC i løpet av tiåret, men arbeidet må fortsette

Når NCC konkluderer med hva som har skjedd siden Awareness Day ble introdusert i 2011, er det en klar trend at færre alvorlige ulykker skjer når ansatte involveres og får større ansvar for arbeidsmiljøet på sine egne arbeidssteder.  

Henrik Bager er ny sjef for NCC Asfalt Norge

Henrik Bager går inn i rollen som administrerende direktør for NCC Industry AS fra 1. september.

Hercules og NCC har tatt i bruk den første batteridrevne boreriggen i verden

NCC-enheten Hercules Fundamentering har tatt i bruk en elektrisk borerigg på Bybaneprosjektet Mindemyren i Bergen. Dette er verdens første batteridrevne borerigg og et viktig initiativ i NCCs arbeid for en bærekraftig utvikling.

NCC og TEWO leverer Norges første komplette, ferdig isolerte massivtreelement

På oppdrag for Horten kommune skal NCC bygge Bakkeåsen omsorgsboliger i massivtreelementer. Prosjektet skal etter planen overleveres sommer 2021.

NCC asfalterer E16 Ålsbygda - Olum

NCC Industry AS signerte nylig en ny, stor asfaltkontrakt for Skanska, E16 Ålsbygda - Olum.

NCC skal bygge nye Granåsen Idrettspark

NCC er valgt til å bygge Granåsen Idrettspark, del 2, for Trondheim kommune i en samspillsentreprise. Prosjektet inkluderer blant annet ombygging og utbedring av de to eksisterende hoppbakkene, flytting av ny skiskytterarena, bygging av ny skibru, samt tilhørende infrastruktur. 

NCC med nye kontrakter for utomhusarbeider

NCC skal utføre utomhus drift og skjøtsel ved Politiets nye nasjonale beredskapssenter på Taraldrud sør for Oslo, og har også inngått kontrakt for utomhusarbeider med Oslo kommune, Omsorgsbygg. Kontaktene har en samlet verdi på 27,2 MNOK.

Høy aktivitet under HMS Uka i NCC

Det har vært høyt engasjement når NCC denne uken har gjennomført HMS Uka. Bevisstgjøring, refleksjon og trening rundt sikkerhet og beredskap i prosjektene og godt arbeidsmiljø har stått i fokus. 

NCC gjennomfører HMS Uka på digitale plattformer

NCC starter i dag sin årlige HMS-uke. Over 15 000 ansatte i NCC-konsernet retter denne uken fokuset på egen og kollegaers arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Digitale plattformer vil stå sentralt når medarbeidere “møtes” til oppstart av HMS Uka 2020. 

NCC har startet byggingen av Manglerud bad

NCC Building startet i ukene før påske å bygge Manglerud bad og aktivitetshus på oppdrag for Undervisningsbygg KF. Den endelige godkjenningen om oppstart ble gitt av kommunestyret i Oslo 6. mai i år. Kontraktssummen er på ca MNOK 385.