Student på jakt etter fast jobb?

Er du snart ferdig med din utdannelse og klar for å skaffe deg fast ansettelse hos en av Nordens ledende entreprenørselskap?

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg.Nå søker vi etter deg som blir ferdig med din utdannelse i 2020.

Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, primært innen bygg-, anleggs- og veifag. Rekruttering av nyutdannede vil variere etter antall prosjekter og behov NCC har på det stedet der du ønsker å jobbe.

Søknadsfrist er 29. februar 2020, og søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende.

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Nyutdannet 2020? Søk jobb her!

 

Christina_Johansen
Christina Johansen

Ansvarlig for rekruttering og Employer Branding, NCC Group