NCC utvikler Hoffsveien 1E sammen med Storebrand Eiendom

Storebrand Eiendom AS og NCC Building Norge har signert avtale om å utvikle Hoffsveien 1E i samspill.

Hoffsveien 1E er en del av Storebrand Eiendoms portefølje på Skøyenområdet, som nå skal rehabiliteres. NCC vil utvikle prosjektet i samspill, hvor entreprenør, byggherre, arkitekt og øvrige rådgivere sammen finner de beste løsningene for bygget.

- Vi er fornøyde med å ha fått på plass denne avtalen med Storebrand Eiendom. NCC har god erfaring med denne type prosjekter, og vi ser frem til en konstruktiv og god samspillsperiode hvor vi skal benytte oss av vår felles kunnskap og erfaringer, sier Prosjektsjef Arild Fjellestad Tystad i NCC Building avd. Stor-Oslo.

Bred kompetanse på rehabilitering
Det eksisterende bygget ble opprinnelig oppført i 1898, og er
totalt 3.261 m2. Bygget har tidligere gjennomgått ombygning, og det skal nå prosjekteres for rehabilitering og oppbygging av konferansesenter, møtesenter, kantinedrift og fasiliteter for restaurantdrift i bygget.

Prosjektet blir et samarbeid mellom NCC Building og Haandverkerne, et heleid datterselskap av NCC med spesialkompetanse innen rehabilitering av bygningsmasser. Haandverkerne har tidligere gjennomført lignende arbeid på rehabiliteringsprosjekter som Kristian Augusts gate 13 og Akershus Festning Bygg 3 i Oslo.

- Haandverkerne har en høy kompetanse på rehabiliteringsarbeid. Sammen med den kunnskapen som finnes i NCC Building er jeg trygg på at dette blir en god prosess, og vi ser frem til å levere et moderne bygg til kunden, sier Markus Stellander avdelingssjef NCC Building Stor-Oslo.

NCC starter arbeidet med prosjektutvikling umiddelbart, et arbeid som etter planen vil vare frem til byggestart våren 2023.

 

Foto: NCC

Markus Stellander

Distriktsleder Stor-Oslo, NCC Building Nordics

Kristian Helgeland

Communication Advisor, NCC Group