Fullt hus i Valle Wood

Kontorbygget Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivtre og sto ferdig sommeren 2019. Nå er bygget fullt utleid.

AS Green Cube Innovation Holding og Union Project Management AS har signert leiekontrakt på de siste ledige arealene og vil begge flytte inn i løpet av de neste månedene.

- At Valle Wood er bygget i massivtre med lokaler som holder høy miljøstandard var blant hovedgrunnene til at valget falt på trebygget når vi skulle velge nye lokaler. I tillegg ønsket vi oss moderne og lyse omgivelser som legger alt til rette for god trivsel hos våre ansatte. Alt dette får vi i Valle Wood og vi gleder oss stort til å flytte inn, sier Christoffer Bull, konsernsjef i Green Cube.

Thorn Norge, JDE Coffee, Håndverkeriet, Cloud Connection, Norgestaxi, Stamina Helse, Wethal og Ricoh Norge har allerede flyttet inn i trebygget.

- Valle Wood er en spennende eiendom som er bygget i utradisjonelle materialer med en miljøvennlig vinkling. Å bygge ett bygg i hovedsak i treverk viser evne til å tenke nytt og miljøvennlig. Vårt selskap og våre samarbeidspartnere har grønn konkurransekraft som ett viktig fundament i vårt daglige arbeid. Ved å flytte inn i Valle Wood forsterker vi dette fokuset, både i vårt daglige arbeid og tilstedeværelse på kontoret. I tillegg har Valles sentrale beliggenhet i flott område under sterk utvikling og med nærhet til offentlig kommunikasjon vært viktige kriterier for vår beslutning når vi valgte nye lokaler, sier Erik Røbech, Project Director i Union Project Management.

Vellykket utviklingsprosjekt

Valle Wood er en del av NCCs mangeårige eiendomsutvikling på Valle. Utviklingsprosjektet ble tidligere i år solgt til Valle Eiendom Holding AS, som er eiet av Union Real Estate Fund II Holding.

- Vi er glade for å se at vi med Valle Wood har utviklet et bygg som har vist seg å være svært attraktivt i leiemarkedet. Valle Wood har også vært nøkkelen til å lykkes i vår områdeutvikling på Valle. Vi har skapt et innovativt bygg med en sterk merkevare og i tillegg etablert et produkt med et innovativt servicekonsept som er med på å heve kvaliteten på nærområdet. Restauranten Trewerket og coworkingaktøren har Tribe bidratt til å skape en destinasjon på Valle, hvor det nå også skjer noe utenom vanlig kontortid», sier Thomas Dahle, Administrerende direktør i NCC Property Development.

Thomas Dahle

Administrerende direktør, NCC Property Development