Nyheter

NCC klar for en ny sesong med snøsmelting i Oslo

FILM: Tirsdag ble snøsmelteanlegget NCC SnowClean, på lekteren S/S Terje, slept på plass ved Akershuskaia i Oslo havn.  Dette blir niende vinter NCC smelter og renser snøen fra Oslo-gatene.

Nettverksbygging med ung@ncc

BLOGG: I NCC ønsker vi å gi en best mulig start på arbeidskarrieren for nyansatte nyutdannede. Vi tror at et godt nettverk av kollegaer i samme situasjon kan gi trygghet og samtidig bidra til å sikre en positiv arbeidshverdag i NCC. Christina Johansen, ansvarlig for Employer branding i NCC i Norge, blogger om nettverket Ung@NCC.

Høy aktivitet i Åkebergveien

Prosjektet med å oppgradere Åkebergveien med sykkeltilrettelegging og rehabilitering av vannrør er godt i gang. NCC har jobbet med prosjektet i litt over ett år allerede, og enda gjenstår det rundt 6 måneder med arbeid.

Fullt hus i Valle Wood

Kontorbygget Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivtre og sto ferdig sommeren 2019. Nå er bygget fullt utleid.

Sissel Planting ny HMS-sjef

Sissel Planting er ansatt som ny HMS-sjef i NCC Industry

Markus Stellander ansatt som Head of Operations i NCC Building

Markus Stellander er på plass som Head of Operations Østlandet i NCC Building Norway.

Jentenettverk i NCC Industry

Denne uken ble det arrangert jentenettverk i regi av NCC Industry. Det ble en dag med fokus på mangfold og erfaringsutveksling i en mannsdominert bransje.

Omvisning på Skien og Hedrum Pukkverk

NCC inviterte denne uken til omvisning på det nye vindsikteanlegget i Skien og vaskeanlegget på Hedrum. Representanter fra kommunen, samt nye og gamle kunder ble invitert til en gjennomgang av vindsikteanlegget. Hovedattraksjonen var maskinsanden, en ny type miljøbesparende sand som NCC henter ut fra både vaskeanlegg og vindsikt.

Med fagbrev i asfaltfaget i hånda!

Etter at Aleksander Mogen (20 år) besto fagprøven i asfalt, har NCC Industry nok en fagarbeider langs veien. -Det styrker vår kompetanse at flere tar fagprøven, og vi jobber for å være en god og trygg arbeidsplass for både våre lærlinger og fagarbeidere, sier HR-sjef i Industry, Tove Hernes.

Rune Wiig ansatt som Head of Sales & Market i NCC Building

NCC Building Norge styrker fokuset på salg og marked og har ansatt Rune Wiig som Head of Sales and Market.

Bestått fagbrev i Asfaltfaget med vekt på laboratoriedrift

Espen Åshammer kan nå skilte med fagbrev i asfaltfaget, et etterlengtet kompetansebevis som vitner om god erfaring med laboratoriearbeid og bred asfaltkunnskap.

NCC asfalterer i Hallingdal

Allerede uke 29 forventer NCC Industry at den mobile asfaltfabrikken på Torpo vil stå klar til produksjon. I tillegg til å utføre asfaltoppdragene for Statens Vegvesen, jobber NCC nå med å fylle ordreboka med asfaltoppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

Stor satsning på asfaltmarkedet i Oslo-regionen

NCC Industry vil i begynnelsen av august starte opp asfaltproduksjon fra den nye asfaltfabrikken på Steinskogen i Bærum. Fabrikken blir det største asfaltfabrikken NCC har i Norge og den første fabrikken som tar i bruk trepellets som fyringskilde.

Gravefri rørfornying med stor dimensjon

En rørdiameter på hele 800 mm er sjeldent for NCC Infrastructures No Dig avdeling, som for kort tid siden renoverte to stykk av Oslos overvanns traséer med strømpeforing.

Milepæl for NCC i Eysturoytunnelen på Færøyene

Mandag ettermiddag skjøt NCC gjennomslagssalven i Eysturoytunnelens løp mot Rokin på Færøyene. Nå gjenstår 295 meter med tunneldriving før hovedgjennomslag på den 11 km undersjøiske Eysturoytunnelen.

Trepleiere med krystallklare sikkerhetsrutiner

God og presis sikkerhetsadferd er avgjørende for å unngå ulykker, understreker NCCs trepleiere i Område Oslo som under HMS-uken trener på redning av kollega ned fra et av Vigelandsparkens større almetrær.

Ricoh flytter til Valle Wood

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivtre.

Vestfoldkommuner samlet til fagdag om asfalt hos NCC

NCC inviterte alle kommunene i Vestfold til fagdag på asfaltlaboratoriet i Lier og Lierskogen asfaltverk, for å markere starten på 2. driftsår innenfor VOIS-avtalen.

Lyngården klar til bruk

Fredag overtok KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim. Vi i NCC er stolte av jobben vi har gjort og bygget vi nå har overlevert.

JDE flytter til Valle Wood

Jacobs Douwe Egberts (JDE Coffee) velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler til sin virksomhet. Til sommeren flytter JDE Coffee inn i kontorbygget som er bygget i massivtre. I Norge er JDE kjent med bl.a. merkevaren Friele.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group