Nyheter

Bygger på batterier på jernbaneprosjekt i Drammen

Ved Gulliksrud i Drammen bygger NCC for Bane Nor ved den nye jernbanetunnelen, og med mobile batterier fra Skagerak Energi driftes anleggsplassen helt fossilfritt.

Sparte to uker med døgnkontinuerlig asfaltering på E6

Med døgnkontinuerlig drift gjennomførte NCC asfalteringen av E6 Langsetkrysset i Eidsvoll til Kolostuen i Stange på to uker. Høyre felt på 28 kilometer i hver kjøreretning ble asfaltert i rekordfart.

AI-teknologi skal gi økt sikkerhet i forbindelse med veiarbeid

NCC har i juni gjennomført tester av arbeidstøy med AI-teknologi. Løsningene som nå testes ut kan bidra til et helt nytt nivå på arbeidstøy, med kunstig intelligens, sensorer og varslingssystemer.

Erfaringsutveksling på Global VDC-uke i Standford

NCC fortsetter sitt gode samarbeid med NTNU og Stanford innenfor VDC-utdanningen. I juni var 2 av våre kollegaer på studiebesøk på universitetet i California.

Alle NCC-funksjonærer kurses i bærekraft

NCC prioriterer klima og miljø ytterligere opp på dagsordenen, og alle selskapets funksjonærer gjennomgår nå oppdaterte kurs innen bærekraft.

Startet samspill på Føyka barnehage

Nylig var det det oppstart av samspillsfasen for Føyka barnehage. Asker kommune og NCC var samlet for å konkretisere mål og legge rammer for prosjektet.

Klimapartnere inspirert av CO2-kutt fra asfaltproduksjon på Rugsland

Nylig besøkte Klimapartnere Agder NCC sin asfaltfabrikk på Rugsland for å lære mer om hvordan NCC har jobbet med å redusere CO2-utslippene fra asfaltproduksjonen.

«Nye» Middelalderparken i Oslo blir til

NCC er godt i gang med tilbakeføringen og opprustingen av terrenget i Middelalderparken i Oslo. Det historiske området som i lengre tid har vært anleggsområde for utbyggingen av Follobanen, blir nå omgjort til grønt byrom – til glede for Oslos befolkning og besøkende.

Godt i gang med asfalteringen av sykkelveier i Oslo

NCC Industry er godt i gang med asfalteringen av røde sykkelveier i Oslo.

Bransjeløft med VDC-kompetanse

For tredje gang gjennomføres det et samlingsbasert utdanningsløp for VDC-entusiaster. I underkant av 200 studenter ble uteksaminert forrige uke, og er nå sertifiserte innen Virtual Design and Construction-metodikken.

NCC med de kraftigste maskiner til jernbaneprosjekt i Drammen

NCC-selskapet Hercules Fundamentering henter inn de kraftigste og nyeste fundamenteringsmaskiner fra NCC i Danmark for å håndtere utfordrende bore- og peleoppgaver ved jernbaneprosjekt ny Drammen stasjon – Sundhaugen.

Asfalterte gokart-banen i Våler i Østfold

NCC Industry gjennomførte denne uken asfalteringen av Våler gokart-bane på Varna i Våler.

NCC bygger tunnelbane under Stockholm sentrum

NCC Norges tunnelavdeling har en sentral rolle når NCC bygger stasjon Hagastaden på den nye tunnelbanelinjen til Arenastaden i den svenske hovedstaden, på oppdrag for Region Stockholm.

Solide fundamenter i Drammen

Omfattende fundamenteringsarbeider sikrer grunnen for byggingen av nye Drammen stasjon og utbyggingen av jernbanestrekningen til Sundhaugen, på Vestfoldbanen.

NCC leverte 11 000 tonn med steinblokker til bygging av to steinrev i Danmark

NCC Industry leverte i januar tre båtlaster med steinblokker fra Valberg pukkverk i Kragerø til Naturpark Lillebælt i Danmark. Steinblokkene ble benyttet til å bygge to steinrev for å øke fiske- og plantelivet langs kysten i Lillebælt

NCC og Halden kommune skal utvikle arbeids- og aktivitetssenter i Halden

NCC og Halden kommune signerte 13. januar kontrakt om en samspillsentreprise for utvikling av nytt arbeids- og aktivitetssenter på Båstadlund i Halden. Partene vil utvikle målpris for prosjektet gjennom samspillsfasen.

Vintervedlikehold døgnet rundt

NCC Område Oslo har lagt bak seg noen hektiske uker med brøyting og strøing om hverandre døgnet rundt den siste tiden. Og snøen som kjøres vekk leveres til snørenseanlegget NCC SnowClean.

NCC og Trondheim kommune skal utvikle Granåsen Fotballhall

NCC og Trondheim kommune har inngått avtale om utvikling av en ny fotballhall i Granåsen. Hallen blir et moderne idrettsanlegg som vil bidra til å styrke idretts- og kulturtilbudet i kommunen.

NCC utvikler Hoffsveien 1E sammen med Storebrand Eiendom

Storebrand Eiendom AS og NCC Building Norge har signert avtale om å utvikle Hoffsveien 1E i samspill.

NCC-lærlingene delte erfaringer på det årlige lærlingetreffet

50 lærlinger fra NCC var denne uken samlet til det årlige lærlingetreffet i NCC. På agendaen sto kulturbygging, erfaringsutveksling, helse og ikke minst vennskap.