Nyheter

Line Herdal ny advokat i NCC Industry

Line Herdal er ansatt som advokat i NCC Industry AS. Hun kommer fra stillingen som leder av Eiendom & entreprise i Advokatfirmaet PwC.

Første salve på ny innfartsvei til Ålesund

Onsdag sprengte NCC første salve på byggingen av Lerstadtunnelen og ny innfartsvei til Ålesund på E136 i Møre og Romsdal.

Kranselag på Hokksund renseanlegg

Øvre Eiker kommune og NCC inviterte 27. februar til kranselag på Hokksund renseanlegg. Det ble høy pølse- og kakeføring for arbeiderne på prosjektet.

Glade og stolte over å vinne Årets Anlegg 2023-prisen

Å vinne den prestisjetunge prisen Årets Anlegg 2023 vurderes som en stor anerkjennelse og honnør blant annet til alle involverte i prosjekt dobbeltspor Venjar-Langset/Parsell Venjar-Eidsvoll.

NCCs robothund på jernbaneprosjekt i Drammen

Et noe sjeldent syn innen bygg- og anlegg, men nylig var NCCs Spot robothund NiCCi på prosjekt ny Drammen stasjon – Sundhaugen for å gjennomførte test-dataskanninger og inspeksjoner av bygde betongskonstruksjoner.

Solide fundamenter i Drammen

Omfattende fundamenteringsarbeider sikrer grunnen for byggingen av nye Drammen stasjon og utbyggingen av jernbanestrekningen til Sundhaugen, på Vestfoldbanen.

Inngår samspillskontrakt med Helse Sør-Øst

NCC har signert samspillskontrakt med Helse Sør-Øst RHF for utvikling av Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum. Samspillsarbeidet starter opp umiddelbart.

Starter byggingen av nye Drammen tinghus

Rivingen av gamle Park hotell i Drammen er gjennomført. Nå starter Statsbygg og NCC opp betongarbeidene til det nye tinghuset.

JDE flytter til Valle Wood

Jacobs Douwe Egberts (JDE Coffee) velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler til sin virksomhet. Til sommeren flytter JDE Coffee inn i kontorbygget som er bygget i massivtre. I Norge er JDE kjent med bl.a. merkevaren Friele.

Rent vann er ingen selvfølge

I dag er det Verdens vanndag. For de fleste av oss i Norge er reint drikkevann en selvfølge, men det er det ikke. Det dukker stadig opp eksempler på at vannkvaliteten ikke holder mål. Fornyelse av ledningsnettet er ofte avgjørende, og her finnes det gode løsninger.

NCC legger Green Asphalt ved TINEs nye meieri i Bergen

NCC Green Asphalt, gjenbruk av asfalt og eget miljøregnskap for hele asfaltleveransen gjorde at NCC fikk asfalteringsoppdraget ved det som skal bli Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme meieri.

Forbedrer Osloøyenes publikumstilbud

Med minimert miljøfotavtrykk oppgraderer NCC infrastruktur for forbedret forsyning av drikkevann, avløp og elektrisitet på Hovedøya og byøyer i Oslo foran årets besøkssesong.

NorgesTaxi flytter til Valle Wood

NorgesTaxi velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler og flytter inn i kontorbygget i massivtre tidlig på høsten.

NCC signerer asfaltkontrakter med Vegvesenet

For noen uker siden ble det klart at NCC lå an til å få mer enn 385.000 tonn asfalt for Statens Vegvesen i første runde av anbudsåpningene. Nå signeres kontraktene.

Viktig storsatsing for NCC Building

Nylig meldte NCC at Utlendingsdirektoratet UDI kommer inn som stor leietaker i Valle View-prosjektet og del 2 av NCCs satsing på Valle igangsettes. Prosjektet på om lag 22 000 kvadratmeter gir NCC Building et betydelig byggeprosjekt i Oslo som skaper medvind.