Nyheter

NCC gjennomførte HMS-øvelse i Granåsen fotballhall

Å øve på sikkerhet, varslingsplaner og arbeidsoppgaver under en iscenesatt ulykke, gjør NCC jevnlig. Våre kollegaer og underentreprenører skal alltid vite hva de skal gjøre om ulykken først er ute. Øvelsen, som nylig ble gjennomført i prosjektet Granåsen fotballhall i Trondheim, ga gode og viktige erfaringer for alle som deltok.

Pauset anleggsarbeidet for et trygt arbeidsmiljø

All produksjon og arbeider ble stoppet ved jernbaneprosjekt Drammen stasjon – Sundhaugen ved to anledninger nylig for å øke fokuset på sikkerhetskultur og et trygt arbeidsmiljø uten ulykker.

Nye Hokksund renseanlegg fordobler rensekapasiteten for Øvre Eiker kommune

Byggingen av det nye renseanlegget i Hokksund er godt i gang. Det er NCC som er entreprenør for anlegget, og de sikter mot overlevering til Øvre Eiker kommune høsten 2025. Renseanlegget blir et topp moderne anlegg som bidrar til reduserte utslipp av nitrogen og fosfor.

Første spadetak for Tønsberg tinghus

Denne uken var det offisiell byggestart for det nye tinghuset i Tønsberg. Tinghuset skal etter planen stå ferdig i 2025.

Automatisert datainnsamling skal gi bedre styring og rapportering

NCC og Fremby AS har inngått et samarbeid for å utvikle løsninger for automatisert datainnsamling fra NCCs drift- og anleggsprosjekter i Oslo. Nylig fikk utviklingsprosjektet støtte fra Norges Forskningsråd.

Forbedrer ørretens gyteforhold i Ljanselva

For å bedre gyteforholdene for ørreten i Ljanselva i Oslo, har NCC Område Oslo nylig utført habitatforbedring.

Stamina Helse velger Valle Wood

Stamina Helse gikk for Valle Wood når de skulle velge nye lokaler til sin virksomhet. Stamina flytter inn i kontorbygget bygget i massivtre til sommeren.