Nyheter

NCC gir juledonasjonen til Røde Kors leksehjelp

NCC har valgt å gi årets juledonasjon til organisasjoner som tilbyr leksehjelp. I Norge går donasjonen til Røde Kors.

Omvisning på Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter

Tidligere denne uken fikk brukerne av Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter i Halden besøke det nye bygget som skal stå klart neste år. Med verneutstyr på plass fikk brukerne en gjennomgang i bygget, med forklaring på hvor de ulike rommene skulle være og hvordan det nye senteret vil bli.

NCC Industry blir medlem i Trafikksikkerhetsforeningen

NCC Industry blir medlem i Trafikksikkerhetsforeningen og skal bidra i organisasjonens arbeid med å styrke sikkerheten i forbindelse med veiarbeid.

NCC og Trondheim kommune skal utvikle Granåsen Fotballhall

NCC og Trondheim kommune har inngått avtale om utvikling av en ny fotballhall i Granåsen. Hallen blir et moderne idrettsanlegg som vil bidra til å styrke idretts- og kulturtilbudet i kommunen.

NCC utvikler Hoffsveien 1E sammen med Storebrand Eiendom

Storebrand Eiendom AS og NCC Building Norge har signert avtale om å utvikle Hoffsveien 1E i samspill.

NCC klare for snøsmelting i Oslo

NCC er operative og klare for å smelte og rense snø fra Oslo-gatene. Anlegget er flyttet fra Akershuskaia til Grønlia og inn kommer også Oslo havn som kunde.

Et trygt fundament for nye Tøyenbadet

Med rundt 240 stålkjernepeler boret ned i fast fjell bidrar NCC-selskapet Hercules Fundamentering til et solid fundament for Oslos nye hovedbad for idrett og publikum, Tøyenbadet.

NCCs juledonasjon skal gi barn leksehjelp

NCC ønsker å bidra til å gi barn og unge gode forutsetninger for å lære og utdanne seg. Juledonasjonen 2021 går derfor til en rekke organisasjoner i Norden som gjør en forskjell for mange ved å støtte barn med leksehjelp.

NCC bygger klatretårn i Trondheim

NCC skal på oppdrag for R. Kjeldsberg AS bygge klatretårn i Sluppenveien 11-13 i Trondheim. Arbeidet starter opp i midten av januar og skal etter planen stå ferdig i løpet av sensommeren/høsten.