Nyheter

NCC gir juledonasjonen til Røde Kors leksehjelp

NCC har valgt å gi årets juledonasjon til organisasjoner som tilbyr leksehjelp. I Norge går donasjonen til Røde Kors.

Omvisning på Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter

Tidligere denne uken fikk brukerne av Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter i Halden besøke det nye bygget som skal stå klart neste år. Med verneutstyr på plass fikk brukerne en gjennomgang i bygget, med forklaring på hvor de ulike rommene skulle være og hvordan det nye senteret vil bli.

NCC Industry blir medlem i Trafikksikkerhetsforeningen

NCC Industry blir medlem i Trafikksikkerhetsforeningen og skal bidra i organisasjonens arbeid med å styrke sikkerheten i forbindelse med veiarbeid.

NCCs kommentarer til forslaget til statsbudsjett 2024

Vi mener budsjettforslaget burde lagt opp til høyere bevilgninger til bygg- og anleggsprosjekter med kort oppstartstid, herunder vedlikeholdsprosjekter.

Nettverksbygging: Prosjekteringslederne i NCC delte erfaringer

I en bransje der suksess ofte måles i effektivitet og kvalitet, er samarbeid og læring av avgjørende betydning. Nylig ble det gjennomført en inspirerende samling for prosjekteringsledere i NCC, hvor deltakerne fikk muligheten til å dele erfaringer, diskutere arbeidsmetoder og dra på prosjektbesøk for å lære av hverandres utfordringer og suksesser.

Det støpes på Granåsen fotballhall

NCC Building er godt i gang med arbeidene på Granåsen fotballhall i Trondheim. Hoppbakken og skianlegget ble levert i midten av september, og nå er det den tredje fasen av idrettsparken som skal bygges.

30 studenter på prosjektbesøk på Teknostallen i Trondheim

Tidligere i uken arrangerte NCC Building prosjektbesøk for 30 ingeniørstudenter på Teknostallen. Prosjektbefaring, informasjon om prosjektet og muligheter for sommerjobb gjennom KR-programmet i tillegg til pizza, engasjerte de unge studentene.

Bygger på batterier på jernbaneprosjekt i Drammen

Ved Gulliksrud i Drammen bygger NCC for Bane Nor ved den nye jernbanetunnelen, og med mobile batterier fra Skagerak Energi driftes anleggsplassen helt fossilfritt.

Sparte to uker med døgnkontinuerlig asfaltering på E6

Med døgnkontinuerlig drift gjennomførte NCC asfalteringen av E6 Langsetkrysset i Eidsvoll til Kolostuen i Stange på to uker. Høyre felt på 28 kilometer i hver kjøreretning ble asfaltert i rekordfart.

AI-teknologi skal gi økt sikkerhet i forbindelse med veiarbeid

NCC har i juni gjennomført tester av arbeidstøy med AI-teknologi. Løsningene som nå testes ut kan bidra til et helt nytt nivå på arbeidstøy, med kunstig intelligens, sensorer og varslingssystemer.

Erfaringsutveksling på Global VDC-uke i Standford

NCC fortsetter sitt gode samarbeid med NTNU og Stanford innenfor VDC-utdanningen. I juni var 2 av våre kollegaer på studiebesøk på universitetet i California.

Alle NCC-funksjonærer kurses i bærekraft

NCC prioriterer klima og miljø ytterligere opp på dagsordenen, og alle selskapets funksjonærer gjennomgår nå oppdaterte kurs innen bærekraft.

Startet samspill på Føyka barnehage

Nylig var det det oppstart av samspillsfasen for Føyka barnehage. Asker kommune og NCC var samlet for å konkretisere mål og legge rammer for prosjektet.

Klimapartnere inspirert av CO2-kutt fra asfaltproduksjon på Rugsland

Nylig besøkte Klimapartnere Agder NCC sin asfaltfabrikk på Rugsland for å lære mer om hvordan NCC har jobbet med å redusere CO2-utslippene fra asfaltproduksjonen.

«Nye» Middelalderparken i Oslo blir til

NCC er godt i gang med tilbakeføringen og opprustingen av terrenget i Middelalderparken i Oslo. Det historiske området som i lengre tid har vært anleggsområde for utbyggingen av Follobanen, blir nå omgjort til grønt byrom – til glede for Oslos befolkning og besøkende.

Godt i gang med asfalteringen av sykkelveier i Oslo

NCC Industry er godt i gang med asfalteringen av røde sykkelveier i Oslo.

Bransjeløft med VDC-kompetanse

For tredje gang gjennomføres det et samlingsbasert utdanningsløp for VDC-entusiaster. I underkant av 200 studenter ble uteksaminert forrige uke, og er nå sertifiserte innen Virtual Design and Construction-metodikken.

NCC med de kraftigste maskiner til jernbaneprosjekt i Drammen

NCC-selskapet Hercules Fundamentering henter inn de kraftigste og nyeste fundamenteringsmaskiner fra NCC i Danmark for å håndtere utfordrende bore- og peleoppgaver ved jernbaneprosjekt ny Drammen stasjon – Sundhaugen.

Asfalterte gokart-banen i Våler i Østfold

NCC Industry gjennomførte denne uken asfalteringen av Våler gokart-bane på Varna i Våler.

NCC bygger tunnelbane under Stockholm sentrum

NCC Norges tunnelavdeling har en sentral rolle når NCC bygger stasjon Hagastaden på den nye tunnelbanelinjen til Arenastaden i den svenske hovedstaden, på oppdrag for Region Stockholm.