Nyheter

NCC og Trondheim kommune skal utvikle Granåsen Fotballhall

NCC og Trondheim kommune har inngått avtale om utvikling av en ny fotballhall i Granåsen. Hallen blir et moderne idrettsanlegg som vil bidra til å styrke idretts- og kulturtilbudet i kommunen.

NCC utvikler Hoffsveien 1E sammen med Storebrand Eiendom

Storebrand Eiendom AS og NCC Building Norge har signert avtale om å utvikle Hoffsveien 1E i samspill.

NCC-lærlingene delte erfaringer på det årlige lærlingetreffet

50 lærlinger fra NCC var denne uken samlet til det årlige lærlingetreffet i NCC. På agendaen sto kulturbygging, erfaringsutveksling, helse og ikke minst vennskap.

Nybygde splittlektere gir større anleggskapasitet

To nybygde splittlektere med lastekapasiteter rundt 300 kubikkmeter er ferdigbygget og klare til bruk i undervannsspesialisten Sjøentreprenørens anleggsarbeider langs norskekysten.

NCC har gjennomført nytt asfaltprosjekt med lys asfalt

I høst har NCC lagt lys asfalt i Fyllingsdalstunnelen i Bergen. Den 2 900 meter lange gang – og sykkeltunnelen vil bli lys og godt tilrettelagt for syklister når den åpner våren 2023.

Åpnet klatretårnet i Trondheim

Nylig kunne klatreparken Grip klatring Sluppen åpne dørene etter ombyggingen og utvidelsen med en ny tauhall og klatretårn. Et av Norges største og mest komplette klatresenter står nå klare til å ta imot klatrere på alle ferdighetsnivåer.

NCCs kommentar til forslaget til statsbudsjett for 2023

Den uoversiktlig og volatile markedssituasjon gir behov for så høy grad av forutsigbarhet og kontinuitet som mulig. Forslaget til statsbudsjett for 2023 er på forventet nivå i forhold til de signalene som var gitt.

Skibrua i Granåsen støpt på 20 timer

Forrige uke ble overbygningen på skibrua i Granåsen Idrettspark i Trondheim støpt – en jobb som pågikk 20 timer i strekk.

NCC Steinmaterialer ISO 14001-miljøsertifisert

Nylig ble NCC Steinmaterialer i Norge miljøsertifisert etter ISO 14001-standarden.

Bruker erfaring og kompetanse i egenskapskontrakt

NCC har i sommer lagt tynndekke i fire felt på den 2,7 km lange parsellen E18 Eik – Vestfold grense samt 4,5 km i ett felt på E18 ved Lierskogen. Egenskapskontrakten har gitt NCC muligheten til å bruke kunnskap og erfaring for å gi et asfaltdekke med svært god slitestyrke og lave CO2-utslipp.

Første spadetak på nye Sarpsborg bibliotek

Tirsdag 16. august ble første spadestikk tatt på det nye biblioteket i Sarpsborg.

Statens vegvesen imponert over CO2-satsing i NCC

Nylig fikk NCC besøk av Statens vegvesen på asfaltfabrikken på Rugsland utenfor Kristiansand.<br />På agendaen sto CO2-utslipp fra asfaltproduksjonen.

Jernbaneprosjekt som øker jordbruksarealene

NCC ferdigstiller byggingen av ni km dobbeltspor gjennom Eidsvoll sju måneder før plan. Dessuten øker faktisk arealene av dyrkbar mark med utbyggingen av den nye banestrekningen.

Arkitekturpris til Sikkerhetsbygget i Trondheim

St. Olavs hospital Sikkerhetsbygget på Østmarka i Trondheim vant 14. juni den anerkjente prisen European Healthcare Design Awards 2022 i kategorien Mental Health Design.

Eirik Yttervik ny leder i NCC Property Development Norway

Eirik Yttervik er utnevnt til ny Head of division NCC Property Development Norway. Han kommer fra stillingen som Head of Sales and Marketing i divisjonen, og overtar formelt som ny leder fra 1. juli.

NCC og Oslobygg KF skal utvikle Stovner bad sammen

Oslobygg KF og NCC har signert en samspillskontrakt for utviklingen av det nye badeanlegget på Stovner.

Endrer NCC-prosjekt til ny standard i BREEAM-NOR

NCC jobber for tiden med å utvikle eiendommen Fridtjof Nansens vei 2 på Majorstua i Oslo. I slutten av mars ble det besluttet at prosjektet vil sertifiseres i BREEAM-NOR etter den nye versjon 6.0.

NCC tar et steg videre mot fulldigitaliserte prosjekter

NCC tar et stort steg i digitaliseringsarbeidet og legger nå grunnlaget for å innføre et standardisert digitalt språk i alle konsernets prosjekter. Ved å bruke standardiserte data fremmer NCC sin posisjon ytterligere for å gjøre bygge bransjen digital.

Inngår samspillskontrakt med Helse Sør-Øst

NCC har signert samspillskontrakt med Helse Sør-Øst RHF for utvikling av Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum. Samspillsarbeidet starter opp umiddelbart.

Starter byggingen av nye Drammen tinghus

Rivingen av gamle Park hotell i Drammen er gjennomført. Nå starter Statsbygg og NCC opp betongarbeidene til det nye tinghuset.