NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram

For deg som er student! Gjennom KR-programmet får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC. Søknadsfrist 29. februar

I NCC ser vi på kompetanse som et konkurransefortrinn. Det er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.

Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.

Hva er KR-programmet?

KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3. og 4.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for sivilingeniørstudenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.

Nysgjerrig? Les bloggen til KR-student Stine Østmoe som var på NCCs jernbaneprosjekt Venjar-Eidsvoll i sommer!

Hvordan søker jeg på KR-programmet?

Klikk på linken nedenfor for å søke deg til KR-programmet 2020. Søknadsfristen er satt til 29. februar 2020, men vi leser søknader og CV'er fortløpende.
Søk her!

AA_Karriere_Topp40_2019